Günsan Elektrik Aydın ve Denizli'de İş Ortaklarıyla Bir Araya Geldi

ŞİRKET 10.06.2022 - 13:47, Güncelleme: 10.06.2022 - 13:47 2960+ kez okundu.
 

Günsan Elektrik Aydın ve Denizli'de İş Ortaklarıyla Bir Araya Geldi

Günsan Elektrik, paydaşı elektrikçilere eğitim ve uzmanlık konularında artı değer yaratma devam ediyor.

Günsan Elektrik, ülke genelinde düzenlediği elektrikçi seminerlerine Aydın ve Denizli duraklarını da ekledi.30 Mayıs’ta Aydın’da, 31 Mayıs’ta Denizli’de elektrikçilerle bir araya gelen Günsan Elektrik, ürün gruplarıyla ilgili teknik konularda katılımcılara eğitim verdi. Düzenli olarak gerçekleştirdiği seminerleri ile sektörünün gelişimine önemli bir katkı sağlayan Günsan Elektrik, daha çok ilde elektrikçileri eğitim planına dahil etmek üzere çalışmalarına devam ediyor.
Günsan Elektrik, paydaşı elektrikçilere eğitim ve uzmanlık konularında artı değer yaratma devam ediyor.

Günsan Elektrik, ülke genelinde düzenlediği elektrikçi seminerlerine Aydın ve Denizli duraklarını da ekledi.30 Mayıs’ta Aydın’da, 31 Mayıs’ta Denizli’de elektrikçilerle bir araya gelen Günsan Elektrik, ürün gruplarıyla ilgili teknik konularda katılımcılara eğitim verdi.

Düzenli olarak gerçekleştirdiği seminerleri ile sektörünün gelişimine önemli bir katkı sağlayan Günsan Elektrik, daha çok ilde elektrikçileri eğitim planına dahil etmek üzere çalışmalarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler