İGDAŞ’a Social Media Awards Turkey’den Bronz Ödül

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2020 - 13:50, Güncelleme: 23.10.2020 - 13:56 2111+ kez okundu.
 

İGDAŞ’a Social Media Awards Turkey’den Bronz Ödül

Türkiye’nin en kapsamlı ve prestijli sosyal medya yarışması SMAT2020’de, “Enerji Sektörü” kategorisinde Bronz Ödül’ün sahibi İGDAŞ oldu.

 Marketing Türkiye - BoomSonar iş birliği ve Deloitte uzmanlığıyla Türkiye’nin en kapsamlı ve prestijli sosyal medya yarışması SMAT2020’de, “Enerji Sektörü” kategorisinde Bronz Ödül’ün sahibi İGDAŞ oldu.    Marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif veriler ve saygın jüri üyelerinin görüşleriyle değerlendiren Türkiye’nin en kapsamlı ve veriye dayalı   sosyal medya ödülleri Social Media Awards Turkey 2020 kazananları belli oldu. Türkiye’nin en büyük doğal gaz dağıtım şirketi İGDAŞ, yarışmanın “Enerji Sektörü”   kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu. Kazananlar 21 Ekim günü canlı yayında online olarak düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu.
Türkiye’nin en kapsamlı ve prestijli sosyal medya yarışması SMAT2020’de, “Enerji Sektörü” kategorisinde Bronz Ödül’ün sahibi İGDAŞ oldu.

 Marketing Türkiye - BoomSonar iş birliği ve Deloitte uzmanlığıyla Türkiye’nin en kapsamlı ve prestijli sosyal medya yarışması SMAT2020’de, “Enerji Sektörü” kategorisinde Bronz Ödül’ün sahibi İGDAŞ oldu.

 

 Marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif veriler ve saygın jüri üyelerinin görüşleriyle değerlendiren Türkiye’nin en kapsamlı ve veriye dayalı   sosyal medya ödülleri Social Media Awards Turkey 2020 kazananları belli oldu. Türkiye’nin en büyük doğal gaz dağıtım şirketi İGDAŞ, yarışmanın “Enerji Sektörü”   kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu. Kazananlar 21 Ekim günü canlı yayında online olarak düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.