İMÜ-BİLTAM Danışma Üyeliğine Bülent Şen Seçildi

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2020 - 09:41, Güncelleme: 24.07.2020 - 11:54 3622+ kez okundu.
 

İMÜ-BİLTAM Danışma Üyeliğine Bülent Şen Seçildi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi (İMÜ) Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİLTAM) Danışma üyeliğine Bülent Şen seçildi.

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Şen, İstanbul Medeniyet Üniversitesi (İMÜ) Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİLTAM) Danışma üyeliğine seçildi.   Bülent Şen Kimdir? 1970 yılında İstanbul Fatih'te doğdu. 1990’da Fırat Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliğinden mezun oldu. İş hayatına ABB trafoda enerji mühendisi olarak başladı. 1991-1995 yılları arasında Aktaş Elektrik’de (AYEDAŞ) bölge sorumlusu olarak çalıştı. 1995-2004 yılları arasında İGDAŞ’da değişik birimlerde ve kademelerde görev yaptı ve son olarak Anadolu Bölge Müdür Yardımcısı oldu. 2004 yılında BOTAŞ’dan, EWE şirketinin devir aldığı Bursagaz şirketinde Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. 2009 yılında ENGIE şirketinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden devir aldığı  İZGAZ doğalgaz şirketinde Genel Müdür Yardımcısı oldu ve halen bu şirket de Müşavir olarak görevine devam etmektedir. 2014 yılından itibaren kendi kurduğu GEP enerji şirketinde Enerji projelerini takip etmektedir. 2018 yılında İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meclis Üyeliğine seçildi. Aynı zamanda İTO Enerji Komitesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Enerji Verimliliği Derneği (ENVER) İcra Kurulunda Muhasip Üye olarak görev yapmaktadır. Türkiye Enerji Zirvesi Danışma Kurulunda Üye olup aynı kurumun yayın organı olan Gas and Power Gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır. Şen, aynı zamanda Fenerbahçe Kongre Üyesidir. İngilizce bilmekte olan Şen, evli ve iki çocuk babasıdır.
İstanbul Medeniyet Üniversitesi (İMÜ) Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİLTAM) Danışma üyeliğine Bülent Şen seçildi.

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Şen, İstanbul Medeniyet Üniversitesi (İMÜ) Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİLTAM) Danışma üyeliğine seçildi.

 

Bülent Şen Kimdir?

1970 yılında İstanbul Fatih'te doğdu. 1990’da Fırat Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliğinden mezun oldu. İş hayatına ABB trafoda enerji mühendisi olarak başladı. 1991-1995 yılları arasında Aktaş Elektrik’de (AYEDAŞ) bölge sorumlusu olarak çalıştı. 1995-2004 yılları arasında İGDAŞ’da değişik birimlerde ve kademelerde görev yaptı ve son olarak Anadolu Bölge Müdür Yardımcısı oldu. 2004 yılında BOTAŞ’dan, EWE şirketinin devir aldığı Bursagaz şirketinde Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. 2009 yılında ENGIE şirketinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden devir aldığı  İZGAZ doğalgaz şirketinde Genel Müdür Yardımcısı oldu ve halen bu şirket de Müşavir olarak görevine devam etmektedir. 2014 yılından itibaren kendi kurduğu GEP enerji şirketinde Enerji projelerini takip etmektedir. 2018 yılında İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meclis Üyeliğine seçildi. Aynı zamanda İTO Enerji Komitesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Enerji Verimliliği Derneği (ENVER) İcra Kurulunda Muhasip Üye olarak görev yapmaktadır. Türkiye Enerji Zirvesi Danışma Kurulunda Üye olup aynı kurumun yayın organı olan Gas and Power Gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır. Şen, aynı zamanda Fenerbahçe Kongre Üyesidir. İngilizce bilmekte olan Şen, evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.