İnci Holding ve GS Yuasa, İkinci Teknolojik Hamle İçin Düğmeye Bastılar

ŞİRKET 28.04.2022 - 11:23, Güncelleme: 28.04.2022 - 11:23 3167+ kez okundu.
 

İnci Holding ve GS Yuasa, İkinci Teknolojik Hamle İçin Düğmeye Bastılar

Ortaklar, İnci GS Yuasa altında sürdürdükleri bu iş birliğini daha ileri taşımak ve yeni bir teknoloji atılımına yönelmek adına 28 Nisan'da anlaşma imzalandı.

İnci Holding ve GS Yuasa İnci Markası’nın gücünü ve deneyimini Japon devi GS Yuasa’nın yeni nesil akü teknolojileri konusundaki birikimi ile birleştirerek, büyük iş birliğinin ilk adımını 2015 yılında atmışlardı. 2022 yılı Nisan ayı itibarıyla da ortaklar, İnci GS Yuasa altında sürdürdükleri bu iş birliğini yeni bir teknoloji atılımı için bir adım daha ileri taşıyorlar. Pazardaki teknoloji yatırımlarına hızla devam eden İnci GS Yuasa’nın İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik konuya ilişkin açıklamasında, “İnci GS Yuasa olarak teknolojiyi çok yakından takip ederek, kapasite artışı yaparken her zaman yeni teknolojilere öncelik veriyoruz. Japon ortağımız GS Yuasa 100 yılı aşkın köklü geçmişiyle, hibrid otomobiller, elektrikli otomobil ve uzay uygulama aküleri konusunda önemli altyapı ve deneyime sahip bir şirket. Sektörümüzün teknoloji lideri olarak, Japon ortağımızın teknoloji tarafındaki bilgi birikimini ve tecrübelerini İnci Holding’in İnci Markası’nın gücü ile birleştirerek ilerledik. Şimdi de ortaklığımızın 7. Yılında bu işbirliğimizi bir adım ileri taşıyıp, ilk etapta traksiyoner uygulamalara yönelik lityum iyon teknolojisinin ortaklığımıza entegrasyonunu sağlayarak ülkemize ve ortaklığımıza daha fazla değer katmaya hazırlanıyoruz. Bu bağlamda ortaklığımızın iş sonuçlarını GS Yuasa’nın grup seviyesinde konsolide edebilmesini sağlamak üzere, GS  Yuasa’nın ortaklık içindeki hisse oranı 50'den 60’a çıkıyor. Gelecek dönemlerde de üretim kapasitemizi artırırken, teknolojik hamlelerimizle -sektördeki öncü pozisyonumuzu güçlendirecek yatırımlarımıza devam edeceğiz. Sürekli gelişen ve dönüşen bir dünyanın içerisinde olduğumuzu unutmadan, bu alandaki yeniliklerin öncülüğünü yapan kurumlardan biri olarak maksimum performansa ve verimliliğe ulaşabiliriz. Akıllı yatırımlarla ve gerçekçi hedeflerle bu yolda elde edeceğimiz nice başarılar olduğuna inanıyor ve kendimizden emin bir şekilde, bitmeyen enerjimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz.“ diyerek İnci GS Yuasa’nın teknolojik güçlenme hareketinin içinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  
Ortaklar, İnci GS Yuasa altında sürdürdükleri bu iş birliğini daha ileri taşımak ve yeni bir teknoloji atılımına yönelmek adına 28 Nisan'da anlaşma imzalandı.

İnci Holding ve GS Yuasa İnci Markası’nın gücünü ve deneyimini Japon devi GS Yuasa’nın yeni nesil akü teknolojileri konusundaki birikimi ile birleştirerek, büyük iş birliğinin ilk adımını 2015 yılında atmışlardı. 2022 yılı Nisan ayı itibarıyla da ortaklar, İnci GS Yuasa altında sürdürdükleri bu iş birliğini yeni bir teknoloji atılımı için bir adım daha ileri taşıyorlar.

1651130966_nci_GS_Yuasa___cra_Kurulu_Direkt__r___Cihan_Elbirlik.jpg

Pazardaki teknoloji yatırımlarına hızla devam eden İnci GS Yuasa’nın İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik konuya ilişkin açıklamasında, “İnci GS Yuasa olarak teknolojiyi çok yakından takip ederek, kapasite artışı yaparken her zaman yeni teknolojilere öncelik veriyoruz. Japon ortağımız GS Yuasa 100 yılı aşkın köklü geçmişiyle, hibrid otomobiller, elektrikli otomobil ve uzay uygulama aküleri konusunda önemli altyapı ve deneyime sahip bir şirket. Sektörümüzün teknoloji lideri olarak, Japon ortağımızın teknoloji tarafındaki bilgi birikimini ve tecrübelerini İnci Holding’in İnci Markası’nın gücü ile birleştirerek ilerledik.

Şimdi de ortaklığımızın 7. Yılında bu işbirliğimizi bir adım ileri taşıyıp, ilk etapta traksiyoner uygulamalara yönelik lityum iyon teknolojisinin ortaklığımıza entegrasyonunu sağlayarak ülkemize ve ortaklığımıza daha fazla değer katmaya hazırlanıyoruz. Bu bağlamda ortaklığımızın iş sonuçlarını GS Yuasa’nın grup seviyesinde konsolide edebilmesini sağlamak üzere, GS  Yuasa’nın ortaklık içindeki hisse oranı 50'den 60’a çıkıyor. Gelecek dönemlerde de üretim kapasitemizi artırırken, teknolojik hamlelerimizle -sektördeki öncü pozisyonumuzu güçlendirecek yatırımlarımıza devam edeceğiz. Sürekli gelişen ve dönüşen bir dünyanın içerisinde olduğumuzu unutmadan, bu alandaki yeniliklerin öncülüğünü yapan kurumlardan biri olarak maksimum performansa ve verimliliğe ulaşabiliriz. Akıllı yatırımlarla ve gerçekçi hedeflerle bu yolda elde edeceğimiz nice başarılar olduğuna inanıyor ve kendimizden emin bir şekilde, bitmeyen enerjimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz.“ diyerek İnci GS Yuasa’nın teknolojik güçlenme hareketinin içinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.