Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, EPDK’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2019 - 16:07, Güncelleme: 20.12.2019 - 16:07 2085+ kez okundu.
 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, EPDK’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni hizmet binasında çalışmalarına başlayan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bakan Yardımcıları Abdullah Tancan, Alparslan Bayraktar ve Şeref Kalaycı yeni hizmet binasında çalışmalarına başlayan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz ve Kurul Üyeleri ile birlikte bir süre binayı gezerek çalışmalara ilişkin bilgi aldı.   Yeni hizmet binasının EPDK ve bütün enerji sektörü için hayırlı olması dileğinde bulunan Bakan Dönmez: “Umuyorum bu güzel bina; sektörümüzün gelişimine katkı sağlar, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı kararlar alınmasına vesile olur” dedi.   Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ziyaretin anısına EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’a Osmanlı Tuğrası hediye etti.  
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni hizmet binasında çalışmalarına başlayan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bakan Yardımcıları Abdullah Tancan, Alparslan Bayraktar ve Şeref Kalaycı yeni hizmet binasında çalışmalarına başlayan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz ve Kurul Üyeleri ile birlikte bir süre binayı gezerek çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

 

Yeni hizmet binasının EPDK ve bütün enerji sektörü için hayırlı olması dileğinde bulunan Bakan Dönmez: “Umuyorum bu güzel bina; sektörümüzün gelişimine katkı sağlar, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı kararlar alınmasına vesile olur” dedi.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ziyaretin anısına EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’a Osmanlı Tuğrası hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.