ÖİB, Ahiköy I ve Ahiköy II HES'leri İçin İhaleye Çıktı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2020 - 11:39, Güncelleme: 20.02.2020 - 11:39 3961+ kez okundu.
 

ÖİB, Ahiköy I ve Ahiköy II HES'leri İçin İhaleye Çıktı

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ahiköy I ve Ahiköy II Hidroelektrik Santralleri için ihaleye çıktı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı(ÖİB), Ahiköy I ve Ahiköy II Hidroelektrik Santralleri ile bu Santraller  tarafından kullanılan taşınmazları "İşletme Hakkının Verilmesi" yöntemiyle özelleştirecek. ÖİB'in ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.   Buna göre, ihale, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve  görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. İhale Komisyonu’nca gerekli görüldüğü takdirde ihale, pazarlık  görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile yapılacak  açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek.   İhale için geçici teminat tutarı 1,0 milyon TL olarak belirlendi. İhalede son teklif verme tarihi 13 Nisan 2020 olacak. İhaleye yalnızca tüzel kişiler ile Ortak Girişim Grupları  katılabilecek. Gerçek kişiler ve özel yatırım fonları, en az bir  tüzel kişinin bulunduğu Ortak Girişim Grubunda üye olarak yer  alabilecekler.
Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ahiköy I ve Ahiköy II Hidroelektrik Santralleri için ihaleye çıktı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı(ÖİB), Ahiköy I ve Ahiköy II Hidroelektrik Santralleri ile bu Santraller  tarafından kullanılan taşınmazları "İşletme Hakkının Verilmesi" yöntemiyle özelleştirecek. ÖİB'in ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

Buna göre, ihale, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve  görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. İhale Komisyonu’nca gerekli görüldüğü takdirde ihale, pazarlık  görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile yapılacak  açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek.

 

İhale için geçici teminat tutarı 1,0 milyon TL olarak belirlendi. İhalede son teklif verme tarihi 13 Nisan 2020 olacak. İhaleye yalnızca tüzel kişiler ile Ortak Girişim Grupları  katılabilecek. Gerçek kişiler ve özel yatırım fonları, en az bir  tüzel kişinin bulunduğu Ortak Girişim Grubunda üye olarak yer  alabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler