“Fatih ve Yavuz’un Ardından Üçüncü Sondaj Gemisini Alındık”

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2020 - 11:47, Güncelleme: 20.02.2020 - 11:47 2936+ kez okundu.
 

“Fatih ve Yavuz’un Ardından Üçüncü Sondaj Gemisini Alındık”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünkü grup toplantısında Fatih ve Yavuz’un ardından üçüncü sondaj gemisinin alındığı söyledi.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Fatih ve Yavuz’un ardından ‘altıncı nesil ultra deniz sondaj gemisi’ olan üçüncü geminin alındığını duyurdu.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan grup toplantısında konuşmasında "İki sondaj, iki de sismik araştırma gemimiz vardı. Fatih ve Yavuz'un ardından üçüncü sondaj gemimizi de aldık. Bu, 11 bin 400 metre derinliğe kadar inebilen altıncı nesil bir ultra deniz sondaj gemisi. Martta ülkemize ulaşacak gemimizin, geliştirme ve test işlemlerinin ardından bu yıl içinde sondaja başlamasını planlıyoruz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünkü grup toplantısında Fatih ve Yavuz’un ardından üçüncü sondaj gemisinin alındığı söyledi.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Fatih ve Yavuz’un ardından ‘altıncı nesil ultra deniz sondaj gemisi’ olan üçüncü geminin alındığını duyurdu.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan grup toplantısında konuşmasında "İki sondaj, iki de sismik araştırma gemimiz vardı. Fatih ve Yavuz'un ardından üçüncü sondaj gemimizi de aldık. Bu, 11 bin 400 metre derinliğe kadar inebilen altıncı nesil bir ultra deniz sondaj gemisi. Martta ülkemize ulaşacak gemimizin, geliştirme ve test işlemlerinin ardından bu yıl içinde sondaja başlamasını planlıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.