BP Türkiye’den “Doğru Yakıt Sistemi” Projesi

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2020 - 09:33, Güncelleme: 21.02.2020 - 09:33 2477+ kez okundu.
 

BP Türkiye’den “Doğru Yakıt Sistemi” Projesi

BP Türkiye, yanlış dolum vakalarını önlemek amacıyla “Doğru Yakıt Sistemi” teknolojisi geliştirdi.

BP Türkiye, akaryakıt sektörünün ortak sorunlarından biri olan  yanlış dolum vakalarını önlemek amacıyla “Doğru Yakıt Sistemi” teknolojisi geliştirdi. Yapılan bilgilendirmede  2019 yıl sonu  itibariyle Türkiye çapındaki BP istasyonlarında aktif olarak hizmete  vermeye başlayan bu yepyeni sistem sayesinde, müşteriler  karşılaşabilecekleri yanlış dolum kaynaklı sorunlardan korunuyor.   Akaryakıt alımında en büyük problemlerden bir tanesi olan benzinli  araca motorin, dizel araca benzin ikmali hataları dolayısıyla ortaya  çıkan ve sürücülere hem maddi hem de manevi etki oluşturan sorunların  bu yeni sistem sayesinde önüne geçilmesi hedefleniyor.   Sistem nasıl çalışıyor?   Bu yeni sistemde  kullanım amacı yanlış dolumu engelleme ile  sınırlı olmak üzere, araç plakaları aracın yakıt türü ile otomatik  olarak eşleştirilerek Doğru Yakıt Sistemi altında kaydediliyor.   Araç plakası sisteme kayıtlı olan BP müşterilerinin istasyonlardan  herhangi birini ilk ziyaret ettiklerinde, pompada yakıt tipinin  otomatik olarak tanınmasını ve pompa satış görevlisini yakıt ikmali  başlamadan uyararak doğru akaryakıtın verilmesini sağlıyor. Sisteme henüz kayıtlı olmayan müşteriler, BP’den yaptıkları ikinci  akaryakıt alımlarında Doğru Yakıt Sistemi’ne kaydediliyor.   Sektörü yakından tanıyan Turpak’ın uzman ekibi ile birlikte hayata  geçirilen sistem ile Türkiye’nin dört bir yanında akaryakıt  müşterileri daha güvenli yakıt alması ve satın alma sürecinin  kolaylaştırılması hedefleniyor. Ayrıca sistem kurulurken kişisel veri  gizliliğine dikkat edildiği bildirildi
BP Türkiye, yanlış dolum vakalarını önlemek amacıyla “Doğru Yakıt Sistemi” teknolojisi geliştirdi.

BP Türkiye, akaryakıt sektörünün ortak sorunlarından biri olan  yanlış dolum vakalarını önlemek amacıyla “Doğru Yakıt Sistemi” teknolojisi geliştirdi. Yapılan bilgilendirmede  2019 yıl sonu  itibariyle Türkiye çapındaki BP istasyonlarında aktif olarak hizmete  vermeye başlayan bu yepyeni sistem sayesinde, müşteriler  karşılaşabilecekleri yanlış dolum kaynaklı sorunlardan korunuyor.

 

Akaryakıt alımında en büyük problemlerden bir tanesi olan benzinli  araca motorin, dizel araca benzin ikmali hataları dolayısıyla ortaya  çıkan ve sürücülere hem maddi hem de manevi etki oluşturan sorunların  bu yeni sistem sayesinde önüne geçilmesi hedefleniyor.

 

Sistem nasıl çalışıyor?

 

Bu yeni sistemde  kullanım amacı yanlış dolumu engelleme ile  sınırlı olmak üzere, araç plakaları aracın yakıt türü ile otomatik  olarak eşleştirilerek Doğru Yakıt Sistemi altında kaydediliyor.

 

Araç plakası sisteme kayıtlı olan BP müşterilerinin istasyonlardan  herhangi birini ilk ziyaret ettiklerinde, pompada yakıt tipinin  otomatik olarak tanınmasını ve pompa satış görevlisini yakıt ikmali  başlamadan uyararak doğru akaryakıtın verilmesini sağlıyor. Sisteme henüz kayıtlı olmayan müşteriler, BP’den yaptıkları ikinci  akaryakıt alımlarında Doğru Yakıt Sistemi’ne kaydediliyor.

 

Sektörü yakından tanıyan Turpak’ın uzman ekibi ile birlikte hayata  geçirilen sistem ile Türkiye’nin dört bir yanında akaryakıt  müşterileri daha güvenli yakıt alması ve satın alma sürecinin  kolaylaştırılması hedefleniyor. Ayrıca sistem kurulurken kişisel veri  gizliliğine dikkat edildiği bildirildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.