Kayserigaz'dan Kan Bağışı Kampanyası

PETROL - LPG (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:49, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:49 2976+ kez okundu.
 

Kayserigaz'dan Kan Bağışı Kampanyası

Kayserigaz, şirket içinde gerçekleştirdiği Kan Bağışı Kampanyası ile Kızılay'a destek oldu.

Kayserigaz çalışanları, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kızılay’a kan bağışında bulundu. İnsanların hayatlarının kurtarılmasında hayati öneme sahip olan kan bağışı konusunda duyarlılığı ve hassasiyeti arttırmayı hedefleyen projeye Kayserigaz çalışanları da konuya duyarlı olduklarını gösterdiler.   Kan bağışı yapan çalışanların istirahat etmeleri için 1 günlük idari izinle ödüllendirdiklerini belirten Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, Kan Bağışı Kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kan bağışı kutsal bir vatandaşlık görevidir. Kan bağışı yapabilecek durumda olan herkesi bağış yapmaya davet ediyorum. Bağışlanan her ünite kan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor ve onların hayata tutunmalarını sağlanıyor.” dedi.   SAĞLIK UZMANLARI ÖNERİYOR Sağlık uzmanları yapılan kan bağışı miktarının vücuttaki kan oranının 1/13’üne denk geldiği için günlük hayatı etkileyecek derecede olmadığını belirttiler. Kan verme işleminin yılda iki defa yapılması gerektiği ve bu sayede vücudun kendini yenileyerek canlılık kazandığını belirten sağlık uzmanları, kan bağışının çok önemli bir sosyal sorumluluk görevi olduğunu söylediler.  
Kayserigaz, şirket içinde gerçekleştirdiği Kan Bağışı Kampanyası ile Kızılay'a destek oldu.

Kayserigaz çalışanları, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kızılay’a kan bağışında bulundu. İnsanların hayatlarının kurtarılmasında hayati öneme sahip olan kan bağışı konusunda duyarlılığı ve hassasiyeti arttırmayı hedefleyen projeye Kayserigaz çalışanları da konuya duyarlı olduklarını gösterdiler.

 

Kan bağışı yapan çalışanların istirahat etmeleri için 1 günlük idari izinle ödüllendirdiklerini belirten Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, Kan Bağışı Kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kan bağışı kutsal bir vatandaşlık görevidir. Kan bağışı yapabilecek durumda olan herkesi bağış yapmaya davet ediyorum. Bağışlanan her ünite kan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor ve onların hayata tutunmalarını sağlanıyor.” dedi.

 

SAĞLIK UZMANLARI ÖNERİYOR

Sağlık uzmanları yapılan kan bağışı miktarının vücuttaki kan oranının 1/13’üne denk geldiği için günlük hayatı etkileyecek derecede olmadığını belirttiler. Kan verme işleminin yılda iki defa yapılması gerektiği ve bu sayede vücudun kendini yenileyerek canlılık kazandığını belirten sağlık uzmanları, kan bağışının çok önemli bir sosyal sorumluluk görevi olduğunu söylediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler