DMS Salgın Günlerinde De Doğalgaz Sektörüyle Birlikte Çalışmalarını Sürdürüyor

DOĞALGAZ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2020 - 16:51, Güncelleme: 01.04.2020 - 16:58 2408+ kez okundu.
 

DMS Salgın Günlerinde De Doğalgaz Sektörüyle Birlikte Çalışmalarını Sürdürüyor

Yaklaşık 30 yıldır doğalgaz sektörüne tedarikçilik ve teknik servis desteği veren DMS AŞ tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 virüs salgınının hemen hemen tüm iş hayatını durdurduğu bu günlerde, çalışmalarını sürdürüyor.

Yaklaşık 30 yıldır doğalgaz sektörüne tedarikçilik ve teknik servis desteği veren DMS AŞ tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 virüs salgınının hemen hemen tüm iş hayatını durdurduğu bu günlerde, çalışmalarını sürdürüyor.   DMS A.Ş. Yönetim kurulu başkanı Sıddık Tunçtan “Havaların henüz ısınmamasından dolayı, mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayan insanların evlerinde geçirdikleri uzun saatlerde doğalgaz ihtiyaçları arttığından ve buna bağlı olarak gaz dağıtım şirketlerimizin abonelerine güvenli bir doğalgaz temini için  operasyonlarını aralıksız devam ettirdiğinden, biz de onların ihtiyaçlarını temin etmek, teknik desteği sürdürmek için çalışmalarımıza ara vermedik. Gaz kaçağı taramaları esnasında kullanılan cihazların kalibrasyonlarının tam olması son derece önemlidir. Gaz dağıtım firmalarımız fedakarca çalışmalarını sürdürürken biz de onları yalnız bırakamazdık. Ancak çalışma ortamımızda sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına harfiyen uyarak salgın tehlikesinden uzak durmak için son derece dikkatli davranıyoruz. Bakım onarım için kargo ile bize gönderilen tüm cihazları teslim alır almaz dezenfektanlarla siliyoruz.   Cihazlarımız Türkiye’nin dört bir yanında tüm gaz şirketlerinin elinde görev yapıyor. Gaz dağitım şirketlerinin 187 Acil ekipleri gelen ihbarlara derhal müdahale ederek bizim cihazlarımızla gerekli ölçümleri yapıyorlar ve can ve mal kayıplarına yol açabilecek gaz kaçaklarının derhal önlenmesi için üstün çaba sarf ediyorlar. Salgın tehlikesiyle oluşan bu gergin ve kaygılı ortamda gaz kaçaklarının takibi normal zamanlardan çok daha fazla önem arz etmektedir. Servis hatları, abone hatları, menholler ve aslında tüm şebeke dikkatle izlenmelidir. Bunun için gerekli olan tüm cihazlara sahibiz ve gaz şirketlerimize temin ettik. Etmeye de devam ediyoruz. Abone hatlarındaki gaz kaçaklarını noktasal tespit eden Sensit Gold G2 cihazlarımız 187 acil ekiplerine büyük kolaylık sağlamakta. Ayrıca şehrin sokaklarını tarayan PMD araç üstü gaz kaçak arama sistemleri ve tespit edilen gaz kaçaklarının doğalgaz hattından mı yoksa doğadan mı olduğuna cevap almamıza yarayan Sensit IRED Ethan  detektörlerimiz hakkında memnuniyetlerini dile getiren gaz dağıtım firmaları ayrıca bu dar günlerde desteğimizden dolayı teşekkür mesajlarını almaktan büyük haz alıyoruz.   Salgın iş hayatını çok etkiledi bir çok yatırımlar ertelendi ancak doğalgaz sektörünün ihtiyaçları ertelenemez. Toplumun can ve mal güvenliği ile ilgili çünkü. Bu yüzden bize gelen siparişlerde bir değişiklik olmadı. Gaz dağıtım firmalarımızın bu konudaki titizliklerini takdirle karşılıyorum. Tedarik ettiğimiz cihaz ve aletler ABD ve Avrupa menşeli ve bugünlerde salgın nedeniyle uluslararası ticaret önemi derecede sekteye uğradı. Ancak biz hazırlıklıydık. Stoklarımızda yeterli miktarda ürün ve yedek parçaları mevcut. Bakım onarım için servisimize gelen cihazları bekletmeden derhal işlemlerini yapıp teslim ediyoruz. Bu açıda gaz dağıtım firmalarımız bize güvensinler. Desteğimiz sürecektir.” dedi.
Yaklaşık 30 yıldır doğalgaz sektörüne tedarikçilik ve teknik servis desteği veren DMS AŞ tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 virüs salgınının hemen hemen tüm iş hayatını durdurduğu bu günlerde, çalışmalarını sürdürüyor.

Yaklaşık 30 yıldır doğalgaz sektörüne tedarikçilik ve teknik servis desteği veren DMS AŞ tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 virüs salgınının hemen hemen tüm iş hayatını durdurduğu bu günlerde, çalışmalarını sürdürüyor.

 

DMS A.Ş. Yönetim kurulu başkanı Sıddık Tunçtan “Havaların henüz ısınmamasından dolayı, mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayan insanların evlerinde geçirdikleri uzun saatlerde doğalgaz ihtiyaçları arttığından ve buna bağlı olarak gaz dağıtım şirketlerimizin abonelerine güvenli bir doğalgaz temini için  operasyonlarını aralıksız devam ettirdiğinden, biz de onların ihtiyaçlarını temin etmek, teknik desteği sürdürmek için çalışmalarımıza ara vermedik. Gaz kaçağı taramaları esnasında kullanılan cihazların kalibrasyonlarının tam olması son derece önemlidir. Gaz dağıtım firmalarımız fedakarca çalışmalarını sürdürürken biz de onları yalnız bırakamazdık. Ancak çalışma ortamımızda sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına harfiyen uyarak salgın tehlikesinden uzak durmak için son derece dikkatli davranıyoruz. Bakım onarım için kargo ile bize gönderilen tüm cihazları teslim alır almaz dezenfektanlarla siliyoruz.

 

Cihazlarımız Türkiye’nin dört bir yanında tüm gaz şirketlerinin elinde görev yapıyor. Gaz dağitım şirketlerinin 187 Acil ekipleri gelen ihbarlara derhal müdahale ederek bizim cihazlarımızla gerekli ölçümleri yapıyorlar ve can ve mal kayıplarına yol açabilecek gaz kaçaklarının derhal önlenmesi için üstün çaba sarf ediyorlar. Salgın tehlikesiyle oluşan bu gergin ve kaygılı ortamda gaz kaçaklarının takibi normal zamanlardan çok daha fazla önem arz etmektedir. Servis hatları, abone hatları, menholler ve aslında tüm şebeke dikkatle izlenmelidir. Bunun için gerekli olan tüm cihazlara sahibiz ve gaz şirketlerimize temin ettik. Etmeye de devam ediyoruz. Abone hatlarındaki gaz kaçaklarını noktasal tespit eden Sensit Gold G2 cihazlarımız 187 acil ekiplerine büyük kolaylık sağlamakta. Ayrıca şehrin sokaklarını tarayan PMD araç üstü gaz kaçak arama sistemleri ve tespit edilen gaz kaçaklarının doğalgaz hattından mı yoksa doğadan mı olduğuna cevap almamıza yarayan Sensit IRED Ethan  detektörlerimiz hakkında memnuniyetlerini dile getiren gaz dağıtım firmaları ayrıca bu dar günlerde desteğimizden dolayı teşekkür mesajlarını almaktan büyük haz alıyoruz.

 

Salgın iş hayatını çok etkiledi bir çok yatırımlar ertelendi ancak doğalgaz sektörünün ihtiyaçları ertelenemez. Toplumun can ve mal güvenliği ile ilgili çünkü. Bu yüzden bize gelen siparişlerde bir değişiklik olmadı. Gaz dağıtım firmalarımızın bu konudaki titizliklerini takdirle karşılıyorum. Tedarik ettiğimiz cihaz ve aletler ABD ve Avrupa menşeli ve bugünlerde salgın nedeniyle uluslararası ticaret önemi derecede sekteye uğradı. Ancak biz hazırlıklıydık. Stoklarımızda yeterli miktarda ürün ve yedek parçaları mevcut. Bakım onarım için servisimize gelen cihazları bekletmeden derhal işlemlerini yapıp teslim ediyoruz. Bu açıda gaz dağıtım firmalarımız bize güvensinler. Desteğimiz sürecektir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.