EDİDER Yönetim Kurulu Toplantısını Telekonferans Yöntemi ile Yaptı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2020 - 12:47, Güncelleme: 14.04.2020 - 12:47 3062+ kez okundu.
 

EDİDER Yönetim Kurulu Toplantısını Telekonferans Yöntemi ile Yaptı

Enerjide Dijitalleşme Derneği (EDİDER) Yönetim Kurulu toplantısını telekonferans yöntemi ile gerçekleştirdi.

Enerjide Dijitalleşme Derneği (EDİDER) Yönetim Kurulu toplantısını telekonferans yöntemi ile gerçekleştirdi.   Enerjide Dijitalleşme Derneği’nin (EDİDER) telekonferans yöntemi ile gerçekleştirdiği toplantıya, EDİDER Başkanı Prof. Dr. Kamil Çağatay Bayındır, EDİDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Sarı, EDİDER Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Dr. Alper Terciyanlı, Yönetim Kurulu Saymanı Dr. Ezgi Avcı Sanlı, EDİDER Yönetim Kurulu Üyeleri ile EDİDER Kurucu üyesi ve marka danışmanı Ömürden Mehmet Sezgin katıldı.   EDİDER’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “EDİDER ailesi olarak yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Dijitalleşmenin özellikle öne çıktığı bu günlerde uzman ekibimiz ve önemli davetlilerimizle birlikte enerji gündemini, koronavirüsün toplumumuz üzerindeki etkilerini ve dijitalleşme ile ilgili en son gelişmeleri uzun süredir hazırlandığımız içeriklerle birlikte sizlerle paylaşmaya başlayacağız. Bizi takipte kalın…”ifadeleri yeraldı.
Enerjide Dijitalleşme Derneği (EDİDER) Yönetim Kurulu toplantısını telekonferans yöntemi ile gerçekleştirdi.

Enerjide Dijitalleşme Derneği (EDİDER) Yönetim Kurulu toplantısını telekonferans yöntemi ile gerçekleştirdi.

 

Enerjide Dijitalleşme Derneği’nin (EDİDER) telekonferans yöntemi ile gerçekleştirdiği toplantıya, EDİDER Başkanı Prof. Dr. Kamil Çağatay Bayındır, EDİDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Sarı, EDİDER Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Dr. Alper Terciyanlı, Yönetim Kurulu Saymanı Dr. Ezgi Avcı Sanlı, EDİDER Yönetim Kurulu Üyeleri ile EDİDER Kurucu üyesi ve marka danışmanı Ömürden Mehmet Sezgin katıldı.

 

EDİDER’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “EDİDER ailesi olarak yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Dijitalleşmenin özellikle öne çıktığı bu günlerde uzman ekibimiz ve önemli davetlilerimizle birlikte enerji gündemini, koronavirüsün toplumumuz üzerindeki etkilerini ve dijitalleşme ile ilgili en son gelişmeleri uzun süredir hazırlandığımız içeriklerle birlikte sizlerle paylaşmaya başlayacağız. Bizi takipte kalın…”ifadeleri yeraldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.