Nöbetçi İstasyon Uygulaması Kaldırılıyor

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2020 - 09:55, Güncelleme: 18.05.2020 - 09:55 3601+ kez okundu.
 

Nöbetçi İstasyon Uygulaması Kaldırılıyor

TABGİS, sokağa çıkma yasağı günlerinde nöbetçi istasyon uygulamasının kaldırılacağını açıkladı.

Covid19 virüsü salgınıyla mücadele için alınan tedbirler kapsamında akaryakıt istasyonları için sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde uygulanan nöbetçi istasyon uygulaması TABGİS’in önerisiyle kaldırılıyor.   Konuyla ilgili bir açıklama yapan TABGİS Başkanı Ferruh Temel Zülfikar “TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ile yaptığımız görüşmeler neticesinde önerimiz bizzat kendisi tarafından dün akşam  İçişleri Bakanlığı’na sunuldu. Yapılan değerlendirmeler neticesinde de önerimiz uygun bulunarak nöbetçi istasyon uygulamasının kaldırılması konusunda mutabakat sağlandı. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacak düzenleme sonrasında sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde tüm istasyonlar açık kalabilecek. Talebimiz konusunda bizlere destek olan Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’na ve İçişleri Bakanlığımıza sektörümüz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  
TABGİS, sokağa çıkma yasağı günlerinde nöbetçi istasyon uygulamasının kaldırılacağını açıkladı.

Covid19 virüsü salgınıyla mücadele için alınan tedbirler kapsamında akaryakıt istasyonları için sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde uygulanan nöbetçi istasyon uygulaması TABGİS’in önerisiyle kaldırılıyor.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan TABGİS Başkanı Ferruh Temel Zülfikar “TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ile yaptığımız görüşmeler neticesinde önerimiz bizzat kendisi tarafından dün akşam  İçişleri Bakanlığı’na sunuldu. Yapılan değerlendirmeler neticesinde de önerimiz uygun bulunarak nöbetçi istasyon uygulamasının kaldırılması konusunda mutabakat sağlandı. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacak düzenleme sonrasında sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde tüm istasyonlar açık kalabilecek. Talebimiz konusunda bizlere destek olan Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’na ve İçişleri Bakanlığımıza sektörümüz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.