TOBB Türkiye Maden Meclisi’nin Yeni Başkanı İbrahim Halil Kırşan Oldu

MADEN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2020 - 21:02, Güncelleme: 19.05.2020 - 11:45 2794+ kez okundu.
 

TOBB Türkiye Maden Meclisi’nin Yeni Başkanı İbrahim Halil Kırşan Oldu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Maden Meclisi’nin yeni Başkanı Çiftay A.Ş Enerji ve Maden Grubu Başkanı İbrahim Halil Kırşan oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Maden Meclisi’nin 18 Mayıs 2020 tarihinde elektronik ortamda Telekonferans ile gerçekleştirilen seçimli toplantısında Çiftay A.Ş Enerji ve Maden Grubu Başkanı İbrahim Halil Kırşan oybirliği ile TOBB Türkiye Maden Meclisi Başkanı seçildi. Başkan Yardımcılığı’na ise Demir Export Genel Müdürü Ramazan Yön seçildi.   Bilindiği gibi İbrahim Halil Kırşan daha önce MTA Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanlığı ve Genel Müdür Yardımcılığı, Başkent Doğalgaz Genel Müdürlüğü ile Özelleştirme İdaresinde Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş ve 30 yıllık kamu görevinden sonra kendi isteğiyle emekli olup özel sektöre geçmişti.   TOBB bünyesinde sektörel gelişmeleri teşvik etmek ve kamu-özel sektör işbirliğini geliştirmek amacıyla kurulmuş bulunan sektör meclislerinden olan Türkiye Maden Meclisi’nin bünyesinde madencilik sektöründe faaliyet gösteren 28 firma, 9 sivil toplum kuruluşu ve 3 kamu iktisadi teşekkülü yer almakta ve madencilik sektörünün gelişmesine katkı sunmaya çalışmaktadır.  
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Maden Meclisi’nin yeni Başkanı Çiftay A.Ş Enerji ve Maden Grubu Başkanı İbrahim Halil Kırşan oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Maden Meclisi’nin 18 Mayıs 2020 tarihinde elektronik ortamda Telekonferans ile gerçekleştirilen seçimli toplantısında Çiftay A.Ş Enerji ve Maden Grubu Başkanı İbrahim Halil Kırşan oybirliği ile TOBB Türkiye Maden Meclisi Başkanı seçildi. Başkan Yardımcılığı’na ise Demir Export Genel Müdürü Ramazan Yön seçildi.

 

Bilindiği gibi İbrahim Halil Kırşan daha önce MTA Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanlığı ve Genel Müdür Yardımcılığı, Başkent Doğalgaz Genel Müdürlüğü ile Özelleştirme İdaresinde Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş ve 30 yıllık kamu görevinden sonra kendi isteğiyle emekli olup özel sektöre geçmişti.

 

TOBB bünyesinde sektörel gelişmeleri teşvik etmek ve kamu-özel sektör işbirliğini geliştirmek amacıyla kurulmuş bulunan sektör meclislerinden olan Türkiye Maden Meclisi’nin bünyesinde madencilik sektöründe faaliyet gösteren 28 firma, 9 sivil toplum kuruluşu ve 3 kamu iktisadi teşekkülü yer almakta ve madencilik sektörünün gelişmesine katkı sunmaya çalışmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.