En Verimli Resim Yarışması Kazananları Belli Oldu

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2020 - 17:15, Güncelleme: 19.05.2020 - 17:21 3359+ kez okundu.
 

En Verimli Resim Yarışması Kazananları Belli Oldu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının “Aklınla Verimli Yaşa” projesi kapsamında düzenlediği resim yarışması kazananları açıklandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığını, “Aklınla Verimli Yaşa” projesi kapsamında gençlere yönelik enerji verimliliği konulu resim yarışması düzenlendi. Gençleri, enerji verimliliği konusunda bilinçlendirmek ve enerji verimliliğin önemini anlatmak amacıyla düzenlenen yarışmada en verimli 20 resim ve Türkiye Rüzgar Enerjisi  Birliği’nin katkısı ile en yenilenebilir 3 resim seçildi.   İnternet ortamında düzenlen yarışmada, gençler çizdikleri resimler ile enerji verimliliğine bakış açılarını, gözlemlerini çizdikleri resimleri ile ortaya koydular.  Yarışmanın sonucunda dereceye giren 23 resim sahibine Bisiklet hediye edildi.  
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının “Aklınla Verimli Yaşa” projesi kapsamında düzenlediği resim yarışması kazananları açıklandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığını, “Aklınla Verimli Yaşa” projesi kapsamında gençlere yönelik enerji verimliliği konulu resim yarışması düzenlendi. Gençleri, enerji verimliliği konusunda bilinçlendirmek ve enerji verimliliğin önemini anlatmak amacıyla düzenlenen yarışmada en verimli 20 resim ve Türkiye Rüzgar Enerjisi  Birliği’nin katkısı ile en yenilenebilir 3 resim seçildi.

 

İnternet ortamında düzenlen yarışmada, gençler çizdikleri resimler ile enerji verimliliğine bakış açılarını, gözlemlerini çizdikleri resimleri ile ortaya koydular.  Yarışmanın sonucunda dereceye giren 23 resim sahibine Bisiklet hediye edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.