Uluslararası İş Güvenliği Ödüllerine BOTAŞ İmzası

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2020 - 14:47, Güncelleme: 26.05.2020 - 15:01 2754+ kez okundu.
 

Uluslararası İş Güvenliği Ödüllerine BOTAŞ İmzası

Enerji sektörünün marka ismi BOTAŞ, uluslararası platformlarda ülkemizi bir kez daha gururlandırdı.

Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri (International Safety Awards); 1957 yılında kâr amacı gütmeyen bir kuruluş statüsüyle Londra’da kurulan British Safety Council tarafından düzenli olarak her yıl düzenlenen Uluslararası İş Güvenliği Ödül Programıdır. Ödülün amacı farklı ülkelerden ve sektörlerden kurumların; iş sağlığı ve güvenliği konusundaki başarılarını ve iyi uygulamalarını değerlendirerek, British Safety Council tarafından verilen prestijli Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri (International Safety Awards) ile her yıl taçlandırıyor. Sağlık ve güvenlik alanındaki fark yaratan proje ve uygulamaları ile Kurumların kendilerini kanıtlamalarına ve diğer kurumlara örnek olmalarına fırsat tanıyan yarışmaya, dünya çapında her sektörden, her ölçekte kurum ve kuruluş katılmaktadır. Değerlendirmelerin bağımsız bir teknik ekip tarafından yapıldığı yarışmaya dünya genelinden firmalar farklı kategorilerde katılım sağlamaktadır. Rehber İş Sağlığı Güvenliği, Hedef Güvenli Bir Çalışma Ortamı BOTAŞ iş sağlığı ve güvenliği yönünden en güvenli kuruluş olmayı, ulusal ve uluslararası piyasada sağlık, güvenlik ve refah konularına verdiği önemi faaliyetlerinde ortaya koymayı ve her zaman daha iyi düzeye taşımayı öncelikli olarak hedefliyor. BOTAŞ, 2019 yılında The Green Organisation tarafından düzenlenen dünyanın en prestijli çevre ödülü olan Yeşil Dünya Ödüllerinde 4 ayrı dalda ödül alarak Yeşil Dünya Elçisi olmuştur. İş sağlığı ve güvenliği konusundaki özen ve dikkati ile de BOTAŞ ülkemize ve sektörüne prestijli bir ödül daha kazandırdı. “En Güvenli Kuruluş Olma”  hedefi yolunda emin adımlarla ilerleyen BOTAŞ, dünyanın en prestijli ödülleri arasında gösterilen, 2020 yılında 62’ncisi düzenlenen Uluslararası İş Güvenliği Ödülünü (International Safety Awards) kazanarak iş sağlığı ve güvenliğine verdiği önemi bir kez daha kanıtlamış ve Dünyanın ve Ülkemizin örnek kuruluşları arasında yerini aldı.
Enerji sektörünün marka ismi BOTAŞ, uluslararası platformlarda ülkemizi bir kez daha gururlandırdı.

Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri (International Safety Awards); 1957 yılında kâr amacı gütmeyen bir kuruluş statüsüyle Londra’da kurulan British Safety Council tarafından düzenli olarak her yıl düzenlenen Uluslararası İş Güvenliği Ödül Programıdır. Ödülün amacı farklı ülkelerden ve sektörlerden kurumların; iş sağlığı ve güvenliği konusundaki başarılarını ve iyi uygulamalarını değerlendirerek, British Safety Council tarafından verilen prestijli Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri (International Safety Awards) ile her yıl taçlandırıyor.

Sağlık ve güvenlik alanındaki fark yaratan proje ve uygulamaları ile Kurumların kendilerini kanıtlamalarına ve diğer kurumlara örnek olmalarına fırsat tanıyan yarışmaya, dünya çapında her sektörden, her ölçekte kurum ve kuruluş katılmaktadır. Değerlendirmelerin bağımsız bir teknik ekip tarafından yapıldığı yarışmaya dünya genelinden firmalar farklı kategorilerde katılım sağlamaktadır.

Rehber İş Sağlığı Güvenliği, Hedef Güvenli Bir Çalışma Ortamı

BOTAŞ iş sağlığı ve güvenliği yönünden en güvenli kuruluş olmayı, ulusal ve uluslararası piyasada sağlık, güvenlik ve refah konularına verdiği önemi faaliyetlerinde ortaya koymayı ve her zaman daha iyi düzeye taşımayı öncelikli olarak hedefliyor.

BOTAŞ, 2019 yılında The Green Organisation tarafından düzenlenen dünyanın en prestijli çevre ödülü olan Yeşil Dünya Ödüllerinde 4 ayrı dalda ödül alarak Yeşil Dünya Elçisi olmuştur. İş sağlığı ve güvenliği konusundaki özen ve dikkati ile de BOTAŞ ülkemize ve sektörüne prestijli bir ödül daha kazandırdı.

“En Güvenli Kuruluş Olma”  hedefi yolunda emin adımlarla ilerleyen BOTAŞ, dünyanın en prestijli ödülleri arasında gösterilen, 2020 yılında 62’ncisi düzenlenen Uluslararası İş Güvenliği Ödülünü (International Safety Awards) kazanarak iş sağlığı ve güvenliğine verdiği önemi bir kez daha kanıtlamış ve Dünyanın ve Ülkemizin örnek kuruluşları arasında yerini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler