TKİ, Soma'da Kömür Rezervi İçin Rödövans Yöntemi İle İhale Açtı

MADEN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2020 - 13:59, Güncelleme: 27.05.2020 - 13:59 2962+ kez okundu.
 

TKİ, Soma'da Kömür Rezervi İçin Rödövans Yöntemi İle İhale Açtı

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Kurumu Genel Müdürlüğü, Manisa Soma'da bulunan kömür rezervi için rödövans yöntemi ile ihale açtı.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Manisa Soma'da bulunan kömür rezervi için rödövans yöntemi ile ihale açtı. TKİ'nin konu ile ilgili ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.   Buna göre, Manisa ili Soma ilçesi sınırları içindeki ve Sicil: 87194 No.lu (http://no.lu/) maden ruhsatını ve S:944 ve S:549 No.lu (http://no.lu/) maden  ruhsatlarının koordinatlarla belirlenen alanlarındaki kömür rezervinin "Ruhsatın Devri Suretiyle İşletme Hakkının Verilmesini de İçerecek Şekilde Rödövans Yöntemi ile İşlettirilmesi" usulü ile ihale edilecek.   İhale için geçici teminat tutarı 5 milyon TL olarak belirlendi.İhale 30 Haziran saat 14.00'de gerçekleştirilecek.
Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Kurumu Genel Müdürlüğü, Manisa Soma'da bulunan kömür rezervi için rödövans yöntemi ile ihale açtı.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Manisa Soma'da bulunan kömür rezervi için rödövans yöntemi ile ihale açtı. TKİ'nin konu ile ilgili ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

Buna göre, Manisa ili Soma ilçesi sınırları içindeki ve Sicil: 87194 No.lu (http://no.lu/) maden ruhsatını ve S:944 ve S:549 No.lu (http://no.lu/) maden  ruhsatlarının koordinatlarla belirlenen alanlarındaki kömür rezervinin "Ruhsatın Devri Suretiyle İşletme Hakkının Verilmesini de İçerecek Şekilde Rödövans Yöntemi ile İşlettirilmesi" usulü ile ihale edilecek.

 

İhale için geçici teminat tutarı 5 milyon TL olarak belirlendi.İhale 30 Haziran saat 14.00'de gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.