Zorlu Enerji, Hollanda'da Yeni Bir Şirket Kuruyor

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2020 - 10:01, Güncelleme: 12.06.2020 - 10:19 3603+ kez okundu.
 

Zorlu Enerji, Hollanda'da Yeni Bir Şirket Kuruyor

Zorlu Enerji Elektrik Üretim, Hollanda'da yüzde 100 oranında hissedarı olacağı 30 bin Euro sermayeli ZES B.V. unvanlı yeni bir şirket kurulmasına karar verdi.

Zorlu Enerji Elektrik Üretim, Hollanda'da yüzde 100 oranında hissedarı olacağı 30 bin Euro sermayeli ZES B.V. unvanlı yeni bir şirket  kurulmasına karar verdi.   Zorlu Enerji  Elektrik Üretim tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, "Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ yönetim kurulu, şirketimizin iştirakleri aracılığı ile Türkiye'de yürütülen elektrikli araç sarj istasyonu satışı, kurulumu ve işletmesini kapsayan faaliyetleri ile bu konudaki projelerinin Avrupa Birliği ve çevre ülkelere taşınması ve ilgili ülkelerde bu kapsamda faaliyet gösterilmesi amacıyla Hollanda'da şirketimizin doğrudan yüzde 100 oranında hissedarı olacağı 30 bin avro sermayeli ZES B.V. unvanlı yeni bir şirket kurulmasına karar vermiştir." ifadelerine yer verildi.
Zorlu Enerji Elektrik Üretim, Hollanda'da yüzde 100 oranında hissedarı olacağı 30 bin Euro sermayeli ZES B.V. unvanlı yeni bir şirket kurulmasına karar verdi.

Zorlu Enerji Elektrik Üretim, Hollanda'da yüzde 100 oranında hissedarı olacağı 30 bin Euro sermayeli ZES B.V. unvanlı yeni bir şirket  kurulmasına karar verdi.

 

Zorlu Enerji  Elektrik Üretim tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, "Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ yönetim kurulu, şirketimizin iştirakleri aracılığı ile Türkiye'de yürütülen elektrikli araç sarj istasyonu satışı, kurulumu ve işletmesini kapsayan faaliyetleri ile bu konudaki projelerinin Avrupa Birliği ve çevre ülkelere taşınması ve ilgili ülkelerde bu kapsamda faaliyet gösterilmesi amacıyla Hollanda'da şirketimizin doğrudan yüzde 100 oranında hissedarı olacağı 30 bin avro sermayeli ZES B.V. unvanlı yeni bir şirket kurulmasına karar vermiştir." ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.