Türkiye'nin 2023 Hedefleri Jeneratör Sektörünü Umutlandırıyor

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:55, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:55 3301+ kez okundu.
 

Türkiye'nin 2023 Hedefleri Jeneratör Sektörünü Umutlandırıyor

Türkiye'de inşaat alanında planlanan yatırımlar, jeneratör sektörünü de umutlandırıyor.

Günümüzde yaşanan sosyal ve ekonomik olaylar, artan sanayi üretimi, toplu konutlar bölgesel elektrik ihtiyaçlarını doğrudan etkilerken, jeneratörleri de dünyada üretim kapasitesi en hızlı artan enerji kaynağı konumuna getiriyor. Aksa Jeneratör’ün CEO’su Alper Peker, bugün Türkiye’de yaşanan inşaat sektörlerindeki gelişimin jeneratör sektörüne de ivme kazandıracağını vurguluyor.   Türkiye’nin 2023 projelerinin, jeneratör sektörünün de önünü açacağını belirten Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, “Enerji sürekliliği tüm sektörlerin en önemli gündem maddesi. Sektörlerin ihtiyacına yönelik jeneratör üretimi yapmak için ise Ar-Ge çalışmalarına önem vermek gerekiyor. Bu bağlamda ülkemiz için yapılacak dev yatırımlara uygun jeneratör sağlayabilmek sektördeki rekabet ortamını güçlendireceği gibi sektörümüzün gelişmesini de destekleyecektir” değerlendirmesinde bulundu.     KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ SEKTÖR İÇİN FIRSAT YARATIYOR Kentsel dönüşüm çalışmaları ile yeni bir kalkınma ve yapılanma fırsatının doğabileceğine değinen Peker; “Günümüzde değişen yaşam alışkanlıkları Türkiye’deki ‘yeni’ hane halkının ihtiyaçlarını belirliyor. Bu alışkanlıklar enerji talebinin nedenini açıklarken, kış aylarında evlerdeki kombilerin elektrik olmadan çalışmaması tabloyu daha büyük açıklıkla ortaya koyuyor. Kentsel dönüşüm kapsamında Türkiye'de yaklaşık 7 milyon konutun yenilenmesi ön görülüyor. Yaşanabilir şehirler kurmak için ise kesintisiz enerji sunan sektörümüzün büyük önem taşıdığına inanıyoruz. Bu kapsamda biz de Aksa Jeneratör olarak 2017 yılında da %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ışığında yüksek kaliteli ürünler ve hizmetler ile büyümemizi sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.
Türkiye'de inşaat alanında planlanan yatırımlar, jeneratör sektörünü de umutlandırıyor.

Günümüzde yaşanan sosyal ve ekonomik olaylar, artan sanayi üretimi, toplu konutlar bölgesel elektrik ihtiyaçlarını doğrudan etkilerken, jeneratörleri de dünyada üretim kapasitesi en hızlı artan enerji kaynağı konumuna getiriyor. Aksa Jeneratör’ün CEO’su Alper Peker, bugün Türkiye’de yaşanan inşaat sektörlerindeki gelişimin jeneratör sektörüne de ivme kazandıracağını vurguluyor.

 

Türkiye’nin 2023 projelerinin, jeneratör sektörünün de önünü açacağını belirten Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, “Enerji sürekliliği tüm sektörlerin en önemli gündem maddesi. Sektörlerin ihtiyacına yönelik jeneratör üretimi yapmak için ise Ar-Ge çalışmalarına önem vermek gerekiyor. Bu bağlamda ülkemiz için yapılacak dev yatırımlara uygun jeneratör sağlayabilmek sektördeki rekabet ortamını güçlendireceği gibi sektörümüzün gelişmesini de destekleyecektir” değerlendirmesinde bulundu.

 

 

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ SEKTÖR İÇİN FIRSAT YARATIYOR

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile yeni bir kalkınma ve yapılanma fırsatının doğabileceğine değinen Peker; “Günümüzde değişen yaşam alışkanlıkları Türkiye’deki ‘yeni’ hane halkının ihtiyaçlarını belirliyor. Bu alışkanlıklar enerji talebinin nedenini açıklarken, kış aylarında evlerdeki kombilerin elektrik olmadan çalışmaması tabloyu daha büyük açıklıkla ortaya koyuyor. Kentsel dönüşüm kapsamında Türkiye'de yaklaşık 7 milyon konutun yenilenmesi ön görülüyor. Yaşanabilir şehirler kurmak için ise kesintisiz enerji sunan sektörümüzün büyük önem taşıdığına inanıyoruz. Bu kapsamda biz de Aksa Jeneratör olarak 2017 yılında da %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ışığında yüksek kaliteli ürünler ve hizmetler ile büyümemizi sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.