Osmangazi EDAŞ, ISO 14064 Sera Gazı Emisyonu Hesaplama Belgesi Aldı

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2020 - 12:17, Güncelleme: 30.06.2020 - 12:17 3068+ kez okundu.
 

Osmangazi EDAŞ, ISO 14064 Sera Gazı Emisyonu Hesaplama Belgesi Aldı

Osmangazi EDAŞ, ISO 14064 Sera Gazı Emisyonu Hesaplama ve Doğrulama Yönetim Sistemi Belgesini almayahak kazanan ilk elektrik dağıtım şirketi oldu.

2019’da gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerden kaynaklanan sera gazı  emisyonlarını hesaplayan Osmangazi EDAŞ, ISO 14064 Sera Gazı Emisyonu Hesaplama ve Doğrulama Yönetim Sistemi Belgesini almayahak kazanan ilk elektrik dağıtım şirketi oldu.   Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinin  elektrik dağıtım hizmetini sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), çevre ve doğal kaynakların korunmasını temel alan  çalışmalarını sürdürürken elektrik dağıtım sektöründeki ilklere bir  yenisini ekledi.   ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi akreditasyonunu 2017 yılında alan Osmangazi EDAŞ, ISO 14064 Sera Gazı Emisyonu Hesaplama ve Doğrulama Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazanarak elektrik dağıtım  sektöründe sera gazı hesaplayan ve doğrulatan ilk şirket oldu.   İklim krizi ile mücadele amacıyla sera gazı yoğunluk  değişimlerinin sınırlandırılması yönünde, çalışan Osmangazi EDAŞ,  ­doğru, tutarlı, şeffaf ve sistematik verilerin sağlanmasını  hedefledi. Bu doğrultuda Osmangazi EDAŞ, ­sera gazı emisyonlarının  metodolojik olarak belirlenmesi amacıyla 2019’da yürütülen  faaliyetlerinden kaynaklanan doğrudan ve enerji dolaylı sera gazı  emisyonlarını hesapladı ve verilerini doğrulattı.
Osmangazi EDAŞ, ISO 14064 Sera Gazı Emisyonu Hesaplama ve Doğrulama Yönetim Sistemi Belgesini almayahak kazanan ilk elektrik dağıtım şirketi oldu.

2019’da gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerden kaynaklanan sera gazı  emisyonlarını hesaplayan Osmangazi EDAŞ, ISO 14064 Sera Gazı Emisyonu Hesaplama ve Doğrulama Yönetim Sistemi Belgesini almayahak kazanan ilk elektrik dağıtım şirketi oldu.

 

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinin  elektrik dağıtım hizmetini sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), çevre ve doğal kaynakların korunmasını temel alan  çalışmalarını sürdürürken elektrik dağıtım sektöründeki ilklere bir  yenisini ekledi.

 

ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi akreditasyonunu 2017 yılında alan Osmangazi EDAŞ, ISO 14064 Sera Gazı Emisyonu Hesaplama ve Doğrulama Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazanarak elektrik dağıtım  sektöründe sera gazı hesaplayan ve doğrulatan ilk şirket oldu.

 

İklim krizi ile mücadele amacıyla sera gazı yoğunluk  değişimlerinin sınırlandırılması yönünde, çalışan Osmangazi EDAŞ,  ­doğru, tutarlı, şeffaf ve sistematik verilerin sağlanmasını  hedefledi. Bu doğrultuda Osmangazi EDAŞ, ­sera gazı emisyonlarının  metodolojik olarak belirlenmesi amacıyla 2019’da yürütülen  faaliyetlerinden kaynaklanan doğrudan ve enerji dolaylı sera gazı  emisyonlarını hesapladı ve verilerini doğrulattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.