MAPEG Genel Müdür Yardımcılığına Vedat Yanık Atandı

MADEN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2020 - 09:26, Güncelleme: 07.07.2020 - 09:26 2755+ kez okundu.
 

MAPEG Genel Müdür Yardımcılığına Vedat Yanık Atandı

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’nde (MAPEG) açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığı görevine, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdür Yardımcısı Vedat Yanık atandı.

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’nde (MAPEG) açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına atama yapıldı. Cumhurbaşkanlığının konu ile ilgili Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre, MAPEG’te açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığı görevine, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdür Yardımcısı Vedat Yanık atandı.   Vedat Yanık Kimdir?   Dokuz Eylül Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümünü ve Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitiren Vedat Yanık, iş hayatına özel sektörde açık ve kapalı kömür işletmelerinde üstlendiği mühendislik yaparak başladı. 1990’da Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Orta Anadolu 4. Bölge Müdürlüğü projelerinde Ekip ve Kamp Şefi olarak görev yaptı. 1998’de MTA Orta Anadolu 4. Bölge Müdürlüğü’nde Sondaj ve Hafriyat Başmühendisliği ve Bölge Müdür Vekilliği görevlerini üstlendi.    2017-2019 yılları arasında MTA Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Vedat Yanık, 12 Temmuz 2019 tarihinden bu yana MAPEG Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten yürütüyordu.    Ayrıca Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi(TEİAŞ) Yönetim Kurulunda Üyeliğine Muhammer Nuri Aslan  getirildi.  
Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’nde (MAPEG) açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığı görevine, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdür Yardımcısı Vedat Yanık atandı.

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’nde (MAPEG) açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına atama yapıldı. Cumhurbaşkanlığının konu ile ilgili Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre, MAPEG’te açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığı görevine, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdür Yardımcısı Vedat Yanık atandı.

 

Vedat Yanık Kimdir?

 

Dokuz Eylül Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümünü ve Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitiren Vedat Yanık, iş hayatına özel sektörde açık ve kapalı kömür işletmelerinde üstlendiği mühendislik yaparak başladı. 1990’da Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Orta Anadolu 4. Bölge Müdürlüğü projelerinde Ekip ve Kamp Şefi olarak görev yaptı. 1998’de MTA Orta Anadolu 4. Bölge Müdürlüğü’nde Sondaj ve Hafriyat Başmühendisliği ve Bölge Müdür Vekilliği görevlerini üstlendi. 

 

2017-2019 yılları arasında MTA Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Vedat Yanık, 12 Temmuz 2019 tarihinden bu yana MAPEG Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten yürütüyordu. 

 

Ayrıca Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi(TEİAŞ) Yönetim Kurulunda Üyeliğine Muhammer Nuri Aslan  getirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.