TÜPRAŞ'a TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi verildi

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2020 - 12:55, Güncelleme: 17.07.2020 - 12:55 3020+ kez okundu.
 

TÜPRAŞ'a TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi verildi

TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi, Türk Standartları Enstitüsü'nün (TSE) belirlediği enfeksiyon önleme ve kontrol prosedürleri çerçevesinde, COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi'nin sahibi oldu.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen enfeksiyon  önleme ve kontrol prosedürlerini eksiksiz bir şekilde yerine getiren TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi, gerçekleştirilen denetimleri başarıyla  geçerek "TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi" almaya hak kazandı.   Sürecin en başından itibaren tüm rafinelerinde ve idari ofislerinde  çalışanlarını ve paydaşlarını koruyan pek çok önlemi hızla hayata  geçiren TÜPRAŞ'ın, İzmir, Kırıkkale ve Batman rafinerilerinde  belgelendirme süreci devam ediyor.   TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi'nde, TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi  prosedürleri çerçevesinde alınan tüm önlemler, TSE denetçileri  tarafından titiz inceleme sürecine tabi tutuldu. İzmit Rafinerisi'nin  üretim alanları, personel servislerinin kontrolü, pandemi eğitimleri,  atık yönetimi, ofislerin uygunluğu, hijyen teçhizatları, yemekhane,  dinlenme alanı, tuvaletlerin sterilizasyonu, hizmet tedarikçilerinin  kontrolleri gibi birçok farklı alandaki uygulamalar ayrıntılı olarak  denetlendi. Yapılan değerlendirme sonucunda İzmit Rafinerisi COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi'ni almaya hak kazandı.  
TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi, Türk Standartları Enstitüsü'nün (TSE) belirlediği enfeksiyon önleme ve kontrol prosedürleri çerçevesinde, COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi'nin sahibi oldu.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen enfeksiyon  önleme ve kontrol prosedürlerini eksiksiz bir şekilde yerine getiren TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi, gerçekleştirilen denetimleri başarıyla  geçerek "TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi" almaya hak kazandı.

 

Sürecin en başından itibaren tüm rafinelerinde ve idari ofislerinde  çalışanlarını ve paydaşlarını koruyan pek çok önlemi hızla hayata  geçiren TÜPRAŞ'ın, İzmir, Kırıkkale ve Batman rafinerilerinde  belgelendirme süreci devam ediyor.

 

TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi'nde, TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi  prosedürleri çerçevesinde alınan tüm önlemler, TSE denetçileri  tarafından titiz inceleme sürecine tabi tutuldu. İzmit Rafinerisi'nin  üretim alanları, personel servislerinin kontrolü, pandemi eğitimleri,  atık yönetimi, ofislerin uygunluğu, hijyen teçhizatları, yemekhane,  dinlenme alanı, tuvaletlerin sterilizasyonu, hizmet tedarikçilerinin  kontrolleri gibi birçok farklı alandaki uygulamalar ayrıntılı olarak  denetlendi. Yapılan değerlendirme sonucunda İzmit Rafinerisi COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi'ni almaya hak kazandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.