TEİAŞ’tan, Çanakkale Boğaz Ve İzmit Körfez Geçişi Denizaltı Kablo Bağlantı İhalesi

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2020 - 12:12, Güncelleme: 24.07.2020 - 12:12 2793+ kez okundu.
 

TEİAŞ’tan, Çanakkale Boğaz Ve İzmit Körfez Geçişi Denizaltı Kablo Bağlantı İhalesi

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), yenilenebilir enerji entegrasyonu projesi kapsamında, Çanakkale Boğaz ve İzmit Körfez geçişi denizaltı kablo bağlantı işleri için ihale açtı.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), yenilenebilir enerji  entegrasyonu projesi kapsamında, Çanakkale Boğaz (Lapseki 3-Sütlüce 3)  geçişi ve İzmit Körfez (Hersek-Dilovası) geçişi denizaltı kablo  bağlantı işleri için ihale açtı. TEİAŞ'ın söz konusu ihaleye ilişkin ilanı Resmi Gazete'de  yayımlandı.   TEİAŞ'ın, Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankasından Yenilenebilir Enerji Entegrasyonu Projesi – Ek Finansman kapsamında bir ikraz temin  etmiştir. Söz konusu bu ikraz gelirinin bir kısmı 400 kV Çanakkale Boğaz (Lapseki 3-Sütlüce 3) Geçişi (Lot 1) & İzmit Körfez (Hersek-Dilovası) Geçişi ve bağlantılı Kara Kabloları (Lot 2) Denizaltı Kablo Bağlantı İşleri (DB.KAB.19) sözleşmesi kapsamındaki  uygun ödemeler için kullanılması planlandı.   TEİAŞ, teklif vermeye uygun isteklileri açıklanan tesis/yapım ve  devreye alma işi için kapalı teklif vermeye davet etti.  
Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), yenilenebilir enerji entegrasyonu projesi kapsamında, Çanakkale Boğaz ve İzmit Körfez geçişi denizaltı kablo bağlantı işleri için ihale açtı.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), yenilenebilir enerji  entegrasyonu projesi kapsamında, Çanakkale Boğaz (Lapseki 3-Sütlüce 3)  geçişi ve İzmit Körfez (Hersek-Dilovası) geçişi denizaltı kablo  bağlantı işleri için ihale açtı. TEİAŞ'ın söz konusu ihaleye ilişkin ilanı Resmi Gazete'de  yayımlandı.

 

TEİAŞ'ın, Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankasından Yenilenebilir Enerji Entegrasyonu Projesi – Ek Finansman kapsamında bir ikraz temin  etmiştir. Söz konusu bu ikraz gelirinin bir kısmı 400 kV Çanakkale Boğaz (Lapseki 3-Sütlüce 3) Geçişi (Lot 1) & İzmit Körfez (Hersek-Dilovası) Geçişi ve bağlantılı Kara Kabloları (Lot 2) Denizaltı Kablo Bağlantı İşleri (DB.KAB.19) sözleşmesi kapsamındaki  uygun ödemeler için kullanılması planlandı.

 

TEİAŞ, teklif vermeye uygun isteklileri açıklanan tesis/yapım ve  devreye alma işi için kapalı teklif vermeye davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.