BP “Azerbaycan'daki Petrol ve Doğalgaz Faaliyetlerimizi Küçültme Planımız Yok”

DÜNYADAN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2020 - 15:37, Güncelleme: 13.08.2020 - 15:40 2153+ kez okundu.
 

BP “Azerbaycan'daki Petrol ve Doğalgaz Faaliyetlerimizi Küçültme Planımız Yok”

BP (British Petroleum) , Azerbaycan'daki petrol ve doğalgaz faaliyetlerini azaltma planı bulunmadığını duyurdu.

İngiliz petrol ve doğalgaz şirketi BP (British Petroleum) , portföyünü yenilenebilir enerjiye doğru  yeniden dengelemeye dönük global planlar yapmasına rağmen Azerbaycan'daki  petrol ve doğalgaz faaliyetlerini azaltma planı bulunmadığını duyurdu.   BP'nin Azerbaycan, Gürcistan ve Türkiye'den sorumlu başkan yardımcısı Bahtiyar Aslanbayli yaptığı açıklamada, "Azerbaycan'ın petrol ve gaz kaynaklarını araştırma ve geliştirme sorumluluğumuz var ve bizim için  çok önemli olan bu sorumluluğumuza bağlıyız" diye konuştu.  
BP (British Petroleum) , Azerbaycan'daki petrol ve doğalgaz faaliyetlerini azaltma planı bulunmadığını duyurdu.

İngiliz petrol ve doğalgaz şirketi BP (British Petroleum) , portföyünü yenilenebilir enerjiye doğru  yeniden dengelemeye dönük global planlar yapmasına rağmen Azerbaycan'daki  petrol ve doğalgaz faaliyetlerini azaltma planı bulunmadığını duyurdu.

 

BP'nin Azerbaycan, Gürcistan ve Türkiye'den sorumlu başkan yardımcısı Bahtiyar Aslanbayli yaptığı açıklamada, "Azerbaycan'ın petrol ve gaz kaynaklarını araştırma ve geliştirme sorumluluğumuz var ve bizim için  çok önemli olan bu sorumluluğumuza bağlıyız" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.