Desa Enerji, TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi Aldı

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2020 - 15:42, Güncelleme: 22.09.2020 - 15:42 3485+ kez okundu.
 

Desa Enerji, TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi Aldı

Desa Enerji, Türk Standartları Enstitüsü(TSE) denetimlerinden başarıyla geçerek TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi'ni almaya hak kazandı.

Desa Enerji, Türk Standartları Enstitüsü(TSE) tarafından  yayınlanan, salgınla mücadelede yol gösterici kabul edilen ve  şirketlerin güvenilir ve hijyenik üretim standartlarına uygunluğunu  denetleyen kılavuzun gereklerini yerine getirerek ve TSE  denetimlerinden başarıyla geçerek TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi'ni almaya hak kazandı.   Yaşar Topluluğu'nun otoprodüktör grubu şirketi olarak 1996 yılında  kurulan, doğalgaz ile elektrik ve ısı enerjisi üretimi gerçekleştiren Desa Enerji Elektrik Üretim A.Ş , pandemi döneminde de müşterilerine kesintisiz elektrik,  buhar ve kızgın su sağlamaya devam etti. Pandemi süresince özveriyle  faaliyetlerini sürdüren, üretim hedeflerini büyüten Desa Enerji, Ege Bölgesi Sanayi Odası'na bağlı enerji kuruluşları arasında  TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi'ni alan ilk şirket oldu.
Desa Enerji, Türk Standartları Enstitüsü(TSE) denetimlerinden başarıyla geçerek TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi'ni almaya hak kazandı.

Desa Enerji, Türk Standartları Enstitüsü(TSE) tarafından  yayınlanan, salgınla mücadelede yol gösterici kabul edilen ve  şirketlerin güvenilir ve hijyenik üretim standartlarına uygunluğunu  denetleyen kılavuzun gereklerini yerine getirerek ve TSE  denetimlerinden başarıyla geçerek TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi'ni almaya hak kazandı.

 

Yaşar Topluluğu'nun otoprodüktör grubu şirketi olarak 1996 yılında  kurulan, doğalgaz ile elektrik ve ısı enerjisi üretimi gerçekleştiren Desa Enerji Elektrik Üretim A.Ş , pandemi döneminde de müşterilerine kesintisiz elektrik,  buhar ve kızgın su sağlamaya devam etti. Pandemi süresince özveriyle  faaliyetlerini sürdüren, üretim hedeflerini büyüten Desa Enerji, Ege Bölgesi Sanayi Odası'na bağlı enerji kuruluşları arasında  TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi'ni alan ilk şirket oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler