Aktif Elektrik Enerji Toptan Satış Tarifesi Belirlendi

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2020 - 09:47, Güncelleme: 01.10.2020 - 09:47 2856+ kez okundu.
 

Aktif Elektrik Enerji Toptan Satış Tarifesi Belirlendi

EPDK, Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) tarafından uygulanacak aktif elektrik enerji toptan satış tarifesini belirledi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), aktif elektrik enerji  toptan satış tarifesi belirledi. EPDK'nın konu ile ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.   Buna göre, 1 Ekim 2020 tarihinden geçerli olmak üzere, Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) tarafından uygulanacak aktif elektrik  enerji toptan satış tarifesi, dağıtım şirketlerine teknik ve teknik  olmayan kayıp enerji satışları ile görevli tedarik şirketlerine  yapılan satışlarda  kilovatsaat başına 15,4894 kuruş olacak.   Dağıtım şirketlerine genel  aydınlatma kapsamında yapılan satışlarda ise  kilovatsaat başına 29 kuruş  olarak uygulanacak.
EPDK, Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) tarafından uygulanacak aktif elektrik enerji toptan satış tarifesini belirledi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), aktif elektrik enerji  toptan satış tarifesi belirledi. EPDK'nın konu ile ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

Buna göre, 1 Ekim 2020 tarihinden geçerli olmak üzere, Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) tarafından uygulanacak aktif elektrik  enerji toptan satış tarifesi, dağıtım şirketlerine teknik ve teknik  olmayan kayıp enerji satışları ile görevli tedarik şirketlerine  yapılan satışlarda  kilovatsaat başına 15,4894 kuruş olacak.

 

Dağıtım şirketlerine genel  aydınlatma kapsamında yapılan satışlarda ise  kilovatsaat başına 29 kuruş  olarak uygulanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler