EPDK, Biyodizel Harmanlama Yükümlülüğünü Devralabilecek Şirketleri Açıkladı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2020 - 15:53, Güncelleme: 07.10.2020 - 16:06 2566+ kez okundu.
 

EPDK, Biyodizel Harmanlama Yükümlülüğünü Devralabilecek Şirketleri Açıkladı

EPDK, 11 firmanın 2020'de başka bir dağıtıcı lisansı sahibinin biyodizel harmanlama yükümlülüğünün bir kısmını veya tamamını devralabileceğine karar verdi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu(EPDK), 11 firmanın 2020 yılı  içerisinde başka bir dağıtıcı lisansı sahibinin biyodizel harmanlama  yükümlülüğünün bir kısmını veya tamamını devralabileceğine karar verdi.   EPDK'nın internet sitesinde yer alan duyuruda, belirlenen dağıtıcı  lisansı sahiplerinin, 29 Mart 2019 tarihli ve 30729 sayılı ile 20 Aralık 2018  tarihli ve 30631 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren  “Motorin Türlerine Biodizel Harmanlanması Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ” kapsamında 2020 yılı içerisinde başka bir  dağıtıcı lisansı sahibinin biodizel harmanlama yükümlülüğünün bir  kısmını veya tamamını devralabileceğini belirtti.   Buna göre, Akpet, Altınbaş Petrol, Aytemiz, BP, Güzel Enerji, Kadoğlu Petrolcülük, OPET, Petrol Ofisi, Shell & Turcas Petrol, Siyam Petrolcülük ve TP Petrol Dağıtım, bu imkandan yararlanabilecek.
EPDK, 11 firmanın 2020'de başka bir dağıtıcı lisansı sahibinin biyodizel harmanlama yükümlülüğünün bir kısmını veya tamamını devralabileceğine karar verdi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu(EPDK), 11 firmanın 2020 yılı  içerisinde başka bir dağıtıcı lisansı sahibinin biyodizel harmanlama  yükümlülüğünün bir kısmını veya tamamını devralabileceğine karar verdi.

 

EPDK'nın internet sitesinde yer alan duyuruda, belirlenen dağıtıcı  lisansı sahiplerinin, 29 Mart 2019 tarihli ve 30729 sayılı ile 20 Aralık 2018  tarihli ve 30631 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren  “Motorin Türlerine Biodizel Harmanlanması Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ” kapsamında 2020 yılı içerisinde başka bir  dağıtıcı lisansı sahibinin biodizel harmanlama yükümlülüğünün bir  kısmını veya tamamını devralabileceğini belirtti.

 

Buna göre, Akpet, Altınbaş Petrol, Aytemiz, BP, Güzel Enerji, Kadoğlu Petrolcülük, OPET, Petrol Ofisi, Shell & Turcas Petrol, Siyam Petrolcülük ve TP Petrol Dağıtım, bu imkandan yararlanabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.