Limak Enerji'den Meme Kanserine Farkındalık İçin "Pembe" Elektrik Faturası

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2020 - 14:34, Güncelleme: 16.10.2020 - 14:34 2685+ kez okundu.
 

Limak Enerji'den Meme Kanserine Farkındalık İçin "Pembe" Elektrik Faturası

Limak Enerji bünyesindeki Uludağ Elektrik, meme kanserine dikkati çekmek için pembe renkte dizayn ettiği faturaları abonelerine ulaştırıyor.

Limak Enerji bünyesindeki Uludağ Elektrik, meme kanserine dikkati çekmek için pembe renkte dizayn ettiği faturaları abonelerine ulaştırıyor.   Limak Enerji’den yapılan açıklamaya göre, "Meme Kanseri Farkındalık Ayı" dolayısıyla müşterilere "O sizi bulmadan, siz onu bulun! Elle muayene ve mamografi hayat kurtarır" mesajı içeren pembe faturalar gönderildi.   Açıklamada görüşlerine yer verilen Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, "Sosyal Faturalar Projesi" kapsamında bugüne kadar sağlık, çevre ve eğitim gibi alanlarda pek çok bilgilendirici mesajı müşterilere ulaştırdıklarını bildirdi.   Pembe fatura uygulamasının geçen yıl ekim ayında da yapıldığını hatırlatan Aytac, “Elektrik faturaları müşterilerimiz tarafından yakından takip ediliyor. Sosyal Faturalar projemiz ile bugüne kadar sağlık, çevre ve eğitim gibi alanlarda pek çok bilgilendirici mesajı müşterilerimize ulaştırdık. Ekim ayının Meme Kanseri Farkındalık Ayı olması nedeniyle geçtiğimiz yıl başlattığımız Pembe Fatura uygulamamızı bu yıl da devam ettiriyoruz. Yüzde 55 oranında kadın çalışanı bulunan bir şirket olmamız da bu konu üzerinde özellikle hassasiyet göstermemizi gerektiriyor. Kadın çalışanlarımızın meme kanseri konusunda bilinçlendirilmesi de en çok önem verdiğimiz konular arasında yer alıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da meme kanserinde erken teşhiste kritik öneme sahip olan kendi kendine muayeneyi anlatarak, çalışanlarımızı bilgilendirme çalışmaları yürütüyoruz. Meme kanseri farkındalık adına yürüttüğümüz çalışmalar ile ONKO-DAY’in pembe partnerlerinden biri olarak tüm çalışanlarımıza pembe maske ve pembe kurdele dağıtacağız.  Web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız gibi dijital mecralarda logomuzu pembe renkte tasarlayarak, tüm platformlarda meme kanserine dikkat çekeceğiz." ifadelerini kullandı.
Limak Enerji bünyesindeki Uludağ Elektrik, meme kanserine dikkati çekmek için pembe renkte dizayn ettiği faturaları abonelerine ulaştırıyor.

Limak Enerji bünyesindeki Uludağ Elektrik, meme kanserine dikkati çekmek için pembe renkte dizayn ettiği faturaları abonelerine ulaştırıyor.

 

Limak Enerji’den yapılan açıklamaya göre, "Meme Kanseri Farkındalık Ayı" dolayısıyla müşterilere "O sizi bulmadan, siz onu bulun! Elle muayene ve mamografi hayat kurtarır" mesajı içeren pembe faturalar gönderildi.

 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, "Sosyal Faturalar Projesi" kapsamında bugüne kadar sağlık, çevre ve eğitim gibi alanlarda pek çok bilgilendirici mesajı müşterilere ulaştırdıklarını bildirdi.

 

Pembe fatura uygulamasının geçen yıl ekim ayında da yapıldığını hatırlatan Aytac, “Elektrik faturaları müşterilerimiz tarafından yakından takip ediliyor. Sosyal Faturalar projemiz ile bugüne kadar sağlık, çevre ve eğitim gibi alanlarda pek çok bilgilendirici mesajı müşterilerimize ulaştırdık. Ekim ayının Meme Kanseri Farkındalık Ayı olması nedeniyle geçtiğimiz yıl başlattığımız Pembe Fatura uygulamamızı bu yıl da devam ettiriyoruz. Yüzde 55 oranında kadın çalışanı bulunan bir şirket olmamız da bu konu üzerinde özellikle hassasiyet göstermemizi gerektiriyor. Kadın çalışanlarımızın meme kanseri konusunda bilinçlendirilmesi de en çok önem verdiğimiz konular arasında yer alıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da meme kanserinde erken teşhiste kritik öneme sahip olan kendi kendine muayeneyi anlatarak, çalışanlarımızı bilgilendirme çalışmaları yürütüyoruz. Meme kanseri farkındalık adına yürüttüğümüz çalışmalar ile ONKO-DAY’in pembe partnerlerinden biri olarak tüm çalışanlarımıza pembe maske ve pembe kurdele dağıtacağız.  Web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız gibi dijital mecralarda logomuzu pembe renkte tasarlayarak, tüm platformlarda meme kanserine dikkat çekeceğiz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.