Türkiye'nin Rüzgar Veri Tabanı Kullanıma Açılıyor

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2020 - 10:02, Güncelleme: 13.11.2020 - 10:02 2774+ kez okundu.
 

Türkiye'nin Rüzgar Veri Tabanı Kullanıma Açılıyor

Türkiye'nin “Rüzgar Veri Tabanı” Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği’nin (TÜREB), sitesinde kullanıma açılacak.

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB), Türkiye’nin kurulu gücünü ve inşa halinde olan projeleri tüm detayları ile gösterecek "Rüzgar Veri Tabanı" www.tureb.com.tr adresinde kullanıma açılacak.   TÜREB'den yapılan açıklamaya göre, veri tabanı rüzgar enerji sektöründeki ‘dijitalleşme’ hamlesi kapsamında geliştirildi.   Söz konusu proje kapsamında TÜREB üyeleri arasında bulunan, ileri analitik, büyük veri, iş zekası ve veri tabanı çözümleri sunan GTech şirketiyle iş birliği yapan kuruluş, özellikle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) süresince dijitalleşme sayesinde dayanıklılığını ispatlayan rüzgar enerjisi sektörünün Türkiye’deki öncü rolünü güçlendirmeyi amaçlıyor.   Türkiye’nin kurulu gücünü ve inşa halinde olan projeleri tüm detayları ile gösterecek "Rüzgar Veri Tabanı" projesi, 17 Kasım'da, Zoom platformu üzerinden düzenlenecek online basın toplantısında tanıtılacak.
Türkiye'nin “Rüzgar Veri Tabanı” Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği’nin (TÜREB), sitesinde kullanıma açılacak.

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB), Türkiye’nin kurulu gücünü ve inşa halinde olan projeleri tüm detayları ile gösterecek "Rüzgar Veri Tabanı" www.tureb.com.tr adresinde kullanıma açılacak.

 

TÜREB'den yapılan açıklamaya göre, veri tabanı rüzgar enerji sektöründeki ‘dijitalleşme’ hamlesi kapsamında geliştirildi.

 

Söz konusu proje kapsamında TÜREB üyeleri arasında bulunan, ileri analitik, büyük veri, iş zekası ve veri tabanı çözümleri sunan GTech şirketiyle iş birliği yapan kuruluş, özellikle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) süresince dijitalleşme sayesinde dayanıklılığını ispatlayan rüzgar enerjisi sektörünün Türkiye’deki öncü rolünü güçlendirmeyi amaçlıyor.

 

Türkiye’nin kurulu gücünü ve inşa halinde olan projeleri tüm detayları ile gösterecek "Rüzgar Veri Tabanı" projesi, 17 Kasım'da, Zoom platformu üzerinden düzenlenecek online basın toplantısında tanıtılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.