Enerya, Aydın'da 100 Bin Aboneye Ulaştı

DOĞALGAZ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2020 - 11:06, Güncelleme: 04.12.2020 - 11:06 1975+ kez okundu.
 

Enerya, Aydın'da 100 Bin Aboneye Ulaştı

Enerya, Aydın'da abone sayısını son 3 yılda 2 katına taşıyarak 100 bine yükseltti.

Aydın genelinde 63 mahalleyi doğalgazla buluşturan Enerya 100 bin aboneye ulaştı.   Açıklamada görüşlerine yer verilen Enerya Antalya, Aydın ve Denizli'den Sorumlu Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukcu, Aydınlıların doğal gaz kullanımıyla diğer alternatif ısınma yöntemlerine kıyasla ev ekonomisine yılda ortalama 1781 lira katkı sağlayabileceğini ifade etti.   Tulukcu, Aydın'da 2011'de 309 abone ile başladıklarını belirterek, "Bugün toplam 63 mahalleye 1097 kilometre doğal gaz hattı ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aydın genelinde bugün Nazilli, Efeler, Söke, Çine, İncirliova ve Kuşadası ilçelerinde toplam 63 mahallede doğal gaz konforu yaşanmaya başlarken, buna ek olarak 6 ilçede bulunan 10 mahallede daha fizibilite çalışmalarımızı tamamladık. Enerya olarak alt yapı çalışmalarında başta Aydın Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçe belediyelerimizle yakın iş birliğinde ve gerekli prosedürlere uygun şekilde ilerleyerek süreçlerimizi yönetiyor ve izin belgelerimizi tamamladıktan sonra alt yapı çalışmalarına başlıyoruz. Aydın halkının doğal gaza ilgisinin artmasıyla Aydın'da  abone sayımız son 3 yılda 2 katına çıktı."dedi.
Enerya, Aydın'da abone sayısını son 3 yılda 2 katına taşıyarak 100 bine yükseltti.

Aydın genelinde 63 mahalleyi doğalgazla buluşturan Enerya 100 bin aboneye ulaştı.

 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enerya Antalya, Aydın ve Denizli'den Sorumlu Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukcu, Aydınlıların doğal gaz kullanımıyla diğer alternatif ısınma yöntemlerine kıyasla ev ekonomisine yılda ortalama 1781 lira katkı sağlayabileceğini ifade etti.

 

Tulukcu, Aydın'da 2011'de 309 abone ile başladıklarını belirterek, "Bugün toplam 63 mahalleye 1097 kilometre doğal gaz hattı ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aydın genelinde bugün Nazilli, Efeler, Söke, Çine, İncirliova ve Kuşadası ilçelerinde toplam 63 mahallede doğal gaz konforu yaşanmaya başlarken, buna ek olarak 6 ilçede bulunan 10 mahallede daha fizibilite çalışmalarımızı tamamladık. Enerya olarak alt yapı çalışmalarında başta Aydın Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçe belediyelerimizle yakın iş birliğinde ve gerekli prosedürlere uygun şekilde ilerleyerek süreçlerimizi yönetiyor ve izin belgelerimizi tamamladıktan sonra alt yapı çalışmalarına başlıyoruz. Aydın halkının doğal gaza ilgisinin artmasıyla Aydın'da  abone sayımız son 3 yılda 2 katına çıktı."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.