Zorlu Enerji Trakya Doğalgaz Dağıtım Bölgesine "Sıfır Atık Belgesi"

ŞİRKET 14.01.2021 - 12:32, Güncelleme: 14.01.2021 - 12:32 3480+ kez okundu.
 

Zorlu Enerji Trakya Doğalgaz Dağıtım Bölgesine "Sıfır Atık Belgesi"

Zorlu Enerji, Trakya doğalgaz dağıtım bölgesinde 5 ayrı noktada atıkların işletilmesine ilişkin eğitimleri tamamlayarak "Sıfır Atık Belgesi" almaya hak kazandı.

Zorlu Enerji’den yapılan açıklamaya göre, Zorlu Enerji "Akıllı Hayat 2030" vizyonu doğrultusunda farklı yatırım, proje ve çalışmalarıyla gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmayı hedefliyor. Yerli, yenilenebilir ve temiz enerji yatırımlarına devam eden şirket, sürdürülebilir bir gelecek için karbonsuzlaştırma odaklı uygulamalarına devam ederken, gerçekleştirdiği atık yönetimi adımlarıyla da çevresel zararı en aza indirmek için çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda, şirket Trakya doğalgaz dağıtım bölgesindeki Çerkezköy, Edirne, Kırklareli, Lüleburgaz ve Tekirdağ olmak üzere 5 ayrı noktada atıkların işletilmesine ilişkin eğitimleri tamamlayarak "Sıfır Atık Belgesi" almaya hak kazandı. Zorlu Enerji, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının belirlediği "Sıfır Atık Yönetim Talimatı" çerçevesinde kendi bünyesinde çalışma ekipleri oluşturarak değerlendirilebilir atıklar için ayrı bir toplama sistemi uyguluyor.
Zorlu Enerji, Trakya doğalgaz dağıtım bölgesinde 5 ayrı noktada atıkların işletilmesine ilişkin eğitimleri tamamlayarak "Sıfır Atık Belgesi" almaya hak kazandı.

Zorlu Enerji’den yapılan açıklamaya göre, Zorlu Enerji "Akıllı Hayat 2030" vizyonu doğrultusunda farklı yatırım, proje ve çalışmalarıyla gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmayı hedefliyor.

Yerli, yenilenebilir ve temiz enerji yatırımlarına devam eden şirket, sürdürülebilir bir gelecek için karbonsuzlaştırma odaklı uygulamalarına devam ederken, gerçekleştirdiği atık yönetimi adımlarıyla da çevresel zararı en aza indirmek için çalışmalar yapıyor.

Bu kapsamda, şirket Trakya doğalgaz dağıtım bölgesindeki Çerkezköy, Edirne, Kırklareli, Lüleburgaz ve Tekirdağ olmak üzere 5 ayrı noktada atıkların işletilmesine ilişkin eğitimleri tamamlayarak "Sıfır Atık Belgesi" almaya hak kazandı.

Zorlu Enerji, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının belirlediği "Sıfır Atık Yönetim Talimatı" çerçevesinde kendi bünyesinde çalışma ekipleri oluşturarak değerlendirilebilir atıklar için ayrı bir toplama sistemi uyguluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.