Güzel Enerji Akaryakıt AŞ'de Üst Düzey Atama

ŞİRKET 01.02.2021 - 12:18, Güncelleme: 01.02.2021 - 12:18 4710+ kez okundu.
 

Güzel Enerji Akaryakıt AŞ'de Üst Düzey Atama

Güzel Enerji Akaryakıt AŞ İnsan Kaynakları Direktörü görevine Ümmühan Yüksel, Pazarlama Direktörü görevine Beril Cabı Günermengi getirildi.

Güzel Enerji Akaryakıt AŞ’den yapılan açıklamaya göre, İnsan Kaynakları Direktörü görevine Ümmühan Yüksel’in, Pazarlama Direktörü görevine ise Beril Cabı Günermengi’nin getirildiği bildirildi. Buna göre, İnsan Kaynakları Direktörü görevine atanan Yüksel, 20 yıldan fazla süredir insan kaynakları alanında çalışma hayatına devam ediyor. Yüksel, Nissan Otomotiv ve Panasonic Türkiye firmalarında İnsan Kaynakları Müdürü pozisyonlarında görev almış ve 2014'te Canon Eurasia firmasında İnsan Kaynakları Direktörlüğü sorumluluğunu üstlenmişti. Pazarlama Direktörü görevine getirilen Günermengi ise Microsoft, Vodafone ve Ketchup Loyalty firmalarında pazarlama, medya planlama ve satın alma, marka yönetimi, iş geliştirme, iletişim stratejileri ve müşteri ilişkileri yönetimi alanlarında farklı görevler ve sorumluluklar üstlenmişti. Ayrıca 2018'de TOTAL Oil Türkiye bünyesinde Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü olarak çalışmaya başlamıştı. TOTAL ve M Oil, Mart 2020’de tüm operasyonlarıyla birlikte OYAK’a devroldu. OYAK çatısı altında hizmet veren TOTAL ve M Oil markaları, geçtiğimiz Ağustos ayında ticari olarak Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. ticari unvanı altında birleşti. 
Güzel Enerji Akaryakıt AŞ İnsan Kaynakları Direktörü görevine Ümmühan Yüksel, Pazarlama Direktörü görevine Beril Cabı Günermengi getirildi.

Güzel Enerji Akaryakıt AŞ’den yapılan açıklamaya göre, İnsan Kaynakları Direktörü görevine Ümmühan Yüksel’in, Pazarlama Direktörü görevine ise Beril Cabı Günermengi’nin getirildiği bildirildi.

Buna göre, İnsan Kaynakları Direktörü görevine atanan Yüksel, 20 yıldan fazla süredir insan kaynakları alanında çalışma hayatına devam ediyor. Yüksel, Nissan Otomotiv ve Panasonic Türkiye firmalarında İnsan Kaynakları Müdürü pozisyonlarında görev almış ve 2014'te Canon Eurasia firmasında İnsan Kaynakları Direktörlüğü sorumluluğunu üstlenmişti.

Pazarlama Direktörü görevine getirilen Günermengi ise Microsoft, Vodafone ve Ketchup Loyalty firmalarında pazarlama, medya planlama ve satın alma, marka yönetimi, iş geliştirme, iletişim stratejileri ve müşteri ilişkileri yönetimi alanlarında farklı görevler ve sorumluluklar üstlenmişti. Ayrıca 2018'de TOTAL Oil Türkiye bünyesinde Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü olarak çalışmaya başlamıştı.

TOTAL ve M Oil, Mart 2020’de tüm operasyonlarıyla birlikte OYAK’a devroldu. OYAK çatısı altında hizmet veren TOTAL ve M Oil markaları, geçtiğimiz Ağustos ayında ticari olarak Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. ticari unvanı altında birleşti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.