İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü’nden “Akıllı Şebekeler “ Etkinliği

GÜNCEL 10.02.2021 - 17:13, Güncelleme: 10.02.2021 - 17:17 3785+ kez okundu.
 

İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü’nden “Akıllı Şebekeler “ Etkinliği

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektrik Mühendisliği Kulübü tarafından “Akıllı Şebekeler” etkinliği düzenlenecek.

İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü’nden yapılan açıklamada, 20 Şubat'ta üçüncüsü düzenlenecek olan “Akıllı Şebekeler” etkinliğine, Türkiye’den ve yurt dışından bu alanda çalışmalar yürüten konuşmacıların yer alacağı ifade edildi. 20 Şubat 2021 tarihinde online platformdan düzenlenecek etkinlikte, Akıllı Şebekelerde Siber Güvenlik, Elektrik Dağıtım Sektöründe Dijital Dönüşüm, Akıllı Şebeke Bileşenleri ve Teknolojileri, Dinamik Termal Derecelendirme teknolojileri, İletim ve Dağıtım Altyapısı, Yenilenebilir Enerji Kaynakların Sisteme Entegrasyonu ve Akıllı Otomasyon Projeleri gibi konular elealınacak. Ayrıca ücretsiz düzenlenecek olan etkinlik İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü’nün https://youtube.com/channel/UCOMFj6w5oKKsI9aKwMOi8Zg YouTube kanalından canlı yayınlanacak. https://emhk.itu.edu.tr/20-subatta-akilli-sebekeler-etkinligi-gerceklestirilecek/ sitesinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.  
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektrik Mühendisliği Kulübü tarafından “Akıllı Şebekeler” etkinliği düzenlenecek.

İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü’nden yapılan açıklamada, 20 Şubat'ta üçüncüsü düzenlenecek olan “Akıllı Şebekeler” etkinliğine, Türkiye’den ve yurt dışından bu alanda çalışmalar yürüten konuşmacıların yer alacağı ifade edildi.

20 Şubat 2021 tarihinde online platformdan düzenlenecek etkinlikte, Akıllı Şebekelerde Siber Güvenlik, Elektrik Dağıtım Sektöründe Dijital Dönüşüm, Akıllı Şebeke Bileşenleri ve Teknolojileri, Dinamik Termal Derecelendirme teknolojileri, İletim ve Dağıtım Altyapısı, Yenilenebilir Enerji Kaynakların Sisteme Entegrasyonu ve Akıllı Otomasyon Projeleri gibi konular elealınacak.

Ayrıca ücretsiz düzenlenecek olan etkinlik İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü’nün https://youtube.com/channel/UCOMFj6w5oKKsI9aKwMOi8Zg YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

https://emhk.itu.edu.tr/20-subatta-akilli-sebekeler-etkinligi-gerceklestirilecek/ sitesinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.