ELTEMTEK’ten Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’na Ziyaret

GÜNCEL 11.02.2021 - 10:56, Güncelleme: 11.02.2021 - 11:03 4298+ kez okundu.
 

ELTEMTEK’ten Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’na Ziyaret

ELTEMTEK AŞ Genel Müdürü Şerif Okluoğlu, EPDK Doğal Gaz Piyasası Dairesi Başkanı Hüseyin Daşdemir’i ziyaret etti.

ELTEMTEK AŞ Genel Müdürü Şerif Okluoğlu ile ELTEMTEK AŞ Denetim ve Test Hizmetleri Müdürü M.Serhat Elhan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Doğal Gaz Piyasası Dairesi Başkanı Hüseyin Daşdemir’e ulusal ve uluslararası sektördeki gelişmeler hakkında  bilgi alışverişinde bulunulmak üzere ziyarette bulundu. ELTEMTEK AŞ’den yapılan açıklamada, “doğal gaz sektöründe ülkemiz adına ihtiyaç duyulan konularda en güvenilir ve hızlı şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.”denildi.
ELTEMTEK AŞ Genel Müdürü Şerif Okluoğlu, EPDK Doğal Gaz Piyasası Dairesi Başkanı Hüseyin Daşdemir’i ziyaret etti.

ELTEMTEK AŞ Genel Müdürü Şerif Okluoğlu ile ELTEMTEK AŞ Denetim ve Test Hizmetleri Müdürü M.Serhat Elhan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Doğal Gaz Piyasası Dairesi Başkanı Hüseyin Daşdemir’e ulusal ve uluslararası sektördeki gelişmeler hakkında  bilgi alışverişinde bulunulmak üzere ziyarette bulundu.

ELTEMTEK AŞ’den yapılan açıklamada, “doğal gaz sektöründe ülkemiz adına ihtiyaç duyulan konularda en güvenilir ve hızlı şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.”denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.