Sepaş Enerji'den Çanakkaleli İşletmelere İndirimli Elektrik Desteği

ŞİRKET 26.02.2021 - 12:35, Güncelleme: 26.02.2021 - 12:35 3956+ kez okundu.
 

Sepaş Enerji'den Çanakkaleli İşletmelere İndirimli Elektrik Desteği

Sepaş Enerji, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile imzaladığı protokol kapsamında Çanakkaleli iş insanlarına indirimli elektrik desteği sağlayacak.

Sepaş Enerji’den yapılan açıklamaya göre, Sepaş Enerji ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) arasında imzalanan protokol kapsamında, odaya kayıtlı 6 bin 100 iş insanı indirimli elektrik hizmetinden yararlanacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen Sepaş Enerji Orta Ölçekli Müşteriler Bölge Müdürü Uğur Aras, konutlardan ticarethane ve sanayi kuruluşlarına uzanan geniş bir yelpazede 4 milyon kişiye hizmet verdiklerini belirterek, "Bir işletme elektriğini bizden almak için başvurduğunda, ihtiyaçları, tüketim ve beklentilerine göre şeffaflıkla çalışılmış sabit veya değişken fiyatlama modellerimiz ve 'enerji danışmanı' yaklaşımımızla yanlarında yer alıyoruz. ÇTSO ile başlayan iş birliğimizin Çanakkale'ye katkı sunacağına inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
Sepaş Enerji, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile imzaladığı protokol kapsamında Çanakkaleli iş insanlarına indirimli elektrik desteği sağlayacak.

Sepaş Enerji’den yapılan açıklamaya göre, Sepaş Enerji ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) arasında imzalanan protokol kapsamında, odaya kayıtlı 6 bin 100 iş insanı indirimli elektrik hizmetinden yararlanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sepaş Enerji Orta Ölçekli Müşteriler Bölge Müdürü Uğur Aras, konutlardan ticarethane ve sanayi kuruluşlarına uzanan geniş bir yelpazede 4 milyon kişiye hizmet verdiklerini belirterek, "Bir işletme elektriğini bizden almak için başvurduğunda, ihtiyaçları, tüketim ve beklentilerine göre şeffaflıkla çalışılmış sabit veya değişken fiyatlama modellerimiz ve ' enerji danışmanı' yaklaşımımızla yanlarında yer alıyoruz. ÇTSO ile başlayan iş birliğimizin Çanakkale'ye katkı sunacağına inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.