Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’tan EPDK’ya Ziyaret

GÜNCEL 17.03.2021 - 10:21, Güncelleme: 17.03.2021 - 10:21 3641+ kez okundu.
 

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’tan EPDK’ya Ziyaret

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ziyaret etti.

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Başkan Yardımcıları Zekeriya Tüysüz ve Fikri Özkök ile birlikte Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Yapılan görüşmede EPDK Başkanı Yılmaz; bu sene 20. kuruluş yıldönümünü kutlayan EPDK’nın faaliyetlerini anlattı, enerji sektörünün gelişimi ve Türkiye enerji piyasalarındaki son duruma ilişkin bilgi verdi. Görüşmenin sonunda Sayıştay Başkanı Baş, Yılmaz’a 2021 yılının “İstiklal Marşı Yılı” olması münasebetiyle İstiklal Marşı'nın yayımlandığı 21 Mart 1921 tarihli Resmi Gazete'nin (Ceride-i Resmiye) orijinal nüshasının bir örneğinin yer aldığı tablo hediye etti.
Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ziyaret etti.

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Başkan Yardımcıları Zekeriya Tüysüz ve Fikri Özkök ile birlikte Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan görüşmede EPDK Başkanı Yılmaz; bu sene 20. kuruluş yıldönümünü kutlayan EPDK’nın faaliyetlerini anlattı, enerji sektörünün gelişimi ve Türkiye enerji piyasalarındaki son duruma ilişkin bilgi verdi.

Görüşmenin sonunda Sayıştay Başkanı Baş, Yılmaz’a 2021 yılının “İstiklal Marşı Yılı” olması münasebetiyle İstiklal Marşı'nın yayımlandığı 21 Mart 1921 tarihli Resmi Gazete'nin (Ceride-i Resmiye) orijinal nüshasının bir örneğinin yer aldığı tablo hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.