Gumbel Group İle Bodrum Ticaret Odası'ndan Yenilenebilir Enerjide İş Birliği

ŞİRKET 19.04.2021 - 17:05, Güncelleme: 19.04.2021 - 17:05 2744+ kez okundu.
 

Gumbel Group İle Bodrum Ticaret Odası'ndan Yenilenebilir Enerjide İş Birliği

Gumbel Group ile Bodrum Ticaret Odası (BODTO) arasında "Yenilenebilir Enerji İş Birliği Protokolü" imzalandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye enerji sektöründe güneş enerjisi santrallerinin yatırım, danışmanlık, bakım onarım, online satış ve toptan satış faaliyetlerini gerçekleştiren Gumbel Group, güneş enerjisi kullanımının yaygınlaşması amacıyla Bodrum Ticaret Odası ile 5 yıl geçerli olacak "Yenilenebilir Enerji İş Birliği" protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, Bodrum Ticaret Odası üyeleri yenilenebilir, temiz enerji kaynağı olan güneş enerjisinin kurulumundan, bakım ve onarımına kadar birçok avantajdan yararlanabilecek. Açıklamada görüşlerine yer verilen Gumbel Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Herdem, "Grup olarak bünyemizde 6 firmayı barındırıyoruz. Güneş enerjisi alanına yatırım yapan, yenilikçi teknolojilerin lokomotifliğinde yürüttüğümüz ticari faaliyetlerimizle ulusal ve küresel pazarın etkin bir oyuncusuyuz. Potansiyelimizi Bodrum için seferber etmeye hazırız. BODTO-Gumbel Yenilenebilir Enerji Hatıra Ormanı'nı oluşturmak üzere protokol süresince her sene belirlenen bölgeye fidan dikimi yapacağız." ifadelerini kullandı.
Gumbel Group ile Bodrum Ticaret Odası (BODTO) arasında "Yenilenebilir Enerji İş Birliği Protokolü" imzalandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye enerji sektöründe güneş enerjisi santrallerinin yatırım, danışmanlık, bakım onarım, online satış ve toptan satış faaliyetlerini gerçekleştiren Gumbel Group, güneş enerjisi kullanımının yaygınlaşması amacıyla Bodrum Ticaret Odası ile 5 yıl geçerli olacak "Yenilenebilir Enerji İş Birliği" protokolü imzaladı.

Protokol kapsamında, Bodrum Ticaret Odası üyeleri yenilenebilir, temiz enerji kaynağı olan güneş enerjisinin kurulumundan, bakım ve onarımına kadar birçok avantajdan yararlanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gumbel Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Herdem, "Grup olarak bünyemizde 6 firmayı barındırıyoruz. Güneş enerjisi alanına yatırım yapan, yenilikçi teknolojilerin lokomotifliğinde yürüttüğümüz ticari faaliyetlerimizle ulusal ve küresel pazarın etkin bir oyuncusuyuz. Potansiyelimizi Bodrum için seferber etmeye hazırız. BODTO-Gumbel Yenilenebilir Enerji Hatıra Ormanı'nı oluşturmak üzere protokol süresince her sene belirlenen bölgeye fidan dikimi yapacağız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.