Enerya Kapadokyagaz, Nevşehir’de 3 Yeni Beldeye Doğalgaz Getiriyor

ŞİRKET 04.05.2021 - 09:51, Güncelleme: 04.05.2021 - 09:51 4179+ kez okundu.
 

Enerya Kapadokyagaz, Nevşehir’de 3 Yeni Beldeye Doğalgaz Getiriyor

Enerya Kapadokyagaz, Nevşehir'de Göreme, Ortahisar ve Uçhisar beldelerine doğalgaz götürecek.

Enerya Kapadokyagaz’dan  yapılan açıklamaya göre, Enerya Kapadokyagaz, yatırımlarını ve doğal gaz ağını her geçen gün artırıyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan 18 Mart'ta aldığı izinle Göreme, Ortahisar ve Uçhisar beldelerini dağıtım lisansına dahil eden Enerya Kapadokyagaz, bu kapsamda ilgili beldeler için gereken 6" çelik boru hattı imalatına başladı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Enerya Kapadokyagaz Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın, dağıtım lisansının alındığı günden itibaren temiz ve ekonomik enerji olan doğal gazı bölge halkının hizmetine sunmayı amaçladıklarını kaydetti. Söz konusu üç beldeye doğal gaz hizmetinin getirilmesi için ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla çok yoğun görüşmeler yaptıklarını ve gerekli prosedürlerin tamamladığını ifade eden Özaltın, gelecek yıla kalacak olan projenin bir yıl öne çekildiğini bildirdi.
Enerya Kapadokyagaz, Nevşehir'de Göreme, Ortahisar ve Uçhisar beldelerine doğalgaz götürecek.

Enerya Kapadokyagaz’dan  yapılan açıklamaya göre, Enerya Kapadokyagaz, yatırımlarını ve doğal gaz ağını her geçen gün artırıyor.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan 18 Mart'ta aldığı izinle Göreme, Ortahisar ve Uçhisar beldelerini dağıtım lisansına dahil eden Enerya Kapadokyagaz, bu kapsamda ilgili beldeler için gereken 6" çelik boru hattı imalatına başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enerya Kapadokyagaz Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın, dağıtım lisansının alındığı günden itibaren temiz ve ekonomik enerji olan doğal gazı bölge halkının hizmetine sunmayı amaçladıklarını kaydetti.

Söz konusu üç beldeye doğal gaz hizmetinin getirilmesi için ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla çok yoğun görüşmeler yaptıklarını ve gerekli prosedürlerin tamamladığını ifade eden Özaltın, gelecek yıla kalacak olan projenin bir yıl öne çekildiğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.