Aydem Enerji TEİD Üyeleri Arasına Katıldı

ŞİRKET 02.06.2021 - 13:53, Güncelleme: 02.06.2021 - 13:53 2349+ kez okundu.
 

Aydem Enerji TEİD Üyeleri Arasına Katıldı

Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyeleri arasına, Türkiye’nin en büyük entegre enerji şirketlerinden Aydem Enerji de katıldı.

Etik ve İtibar Derneği TEİD’in yeni üyesi, 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve 12 bin çalışanıyla elektrik enerjisi üretim, dağıtım ve perakende alanlarında faaliyet gösteren, topluma ve çevreye duyarlı duruşuyla her zaman insanı merkeze alarak çalışan Aydem Enerji oldu. Türkiye’nin öncü enerji şirketi olarak, sektöründe pek çok ilki hayata geçiren şirket, 2021 yılında çalışan markası alanında hayata geçirdiği projelerle bir ilke daha imza attı. Aydem Enerji, iş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda global ölçekte hizmet veren Great Place to Work® Enstitüsü’nün yürüttüğü programda, Türkiye’de 11 grup şirketiyle Great Place to Work® Sertifikası almayı başaran ilk firma oldu. Böylece Aydem Enerji şeffaflık, takım ruhu ve güven kültürü kriterlerine göre “Harika Bir İş Yeri” olarak sertifikalandırıldı. Aydem Enerji, portföyünün tamamı sadece %100 yenilenebilir enerjiden oluşan Türkiye’nin en büyük yenilenebilir şirketi, Türkiye’nin ilk özel sektör elektrik dağıtım şirketi, Türkiye’nin ilk özel sektör elektrik perakende şirketi, ülkemizin ilk yerli güneş hücresi üretimi ve Türkiye’nin ilk ve tek seferde 11 grup şirketiyle “Harika Bir İş Yeri” Sertifikası alan şirketi unvanlarına da sahiptir.
Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyeleri arasına, Türkiye’nin en büyük entegre enerji şirketlerinden Aydem Enerji de katıldı.

Etik ve İtibar Derneği TEİD’in yeni üyesi, 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve 12 bin çalışanıyla elektrik enerjisi üretim, dağıtım ve perakende alanlarında faaliyet gösteren, topluma ve çevreye duyarlı duruşuyla her zaman insanı merkeze alarak çalışan Aydem Enerji oldu.

Türkiye’nin öncü enerji şirketi olarak, sektöründe pek çok ilki hayata geçiren şirket, 2021 yılında çalışan markası alanında hayata geçirdiği projelerle bir ilke daha imza attı. Aydem Enerji, iş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda global ölçekte hizmet veren Great Place to Work® Enstitüsü’nün yürüttüğü programda, Türkiye’de 11 grup şirketiyle Great Place to Work® Sertifikası almayı başaran ilk firma oldu. Böylece Aydem Enerji şeffaflık, takım ruhu ve güven kültürü kriterlerine göre “Harika Bir İş Yeri” olarak sertifikalandırıldı.

Aydem Enerji, portföyünün tamamı sadece %100 yenilenebilir enerjiden oluşan Türkiye’nin en büyük yenilenebilir şirketi, Türkiye’nin ilk özel sektör elektrik dağıtım şirketi, Türkiye’nin ilk özel sektör elektrik perakende şirketi, ülkemizin ilk yerli güneş hücresi üretimi ve Türkiye’nin ilk ve tek seferde 11 grup şirketiyle “Harika Bir İş Yeri” Sertifikası alan şirketi unvanlarına da sahiptir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.