Tortum HES Özelleştirmesinde En Yüksek Teklifi Mila Enerji Verdi

GÜNCEL 08.06.2021 - 13:20, Güncelleme: 08.06.2021 - 13:20 2281+ kez okundu.
 

Tortum HES Özelleştirmesinde En Yüksek Teklifi Mila Enerji Verdi

Tortum Hidroelektrik Santrali özelleştirme ihalesinde, en yüksek teklifi 222 milyon 710 bin lira ile Mila Enerji AŞ verdi.

Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) adına kayıtlı Tortum Hidroelektrik Santrali ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinde, 222 milyon 710 bin lira ile en yüksek teklifi Mila Enerji AŞ verdi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığından 4 Haziran'da yapılan duyuruda, söz konusu ihale için 20 şirketin teklif sahibi olduğu kaydedilmişti. Buna göre, EÜAŞ adına kayıtlı Tortum Hidroelektrik Santrali ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmelerinde en yüksek teklifi 222 milyon 710 bin lira ile Mila Enerji AŞ sundu.
Tortum Hidroelektrik Santrali özelleştirme ihalesinde, en yüksek teklifi 222 milyon 710 bin lira ile Mila Enerji AŞ verdi.

Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) adına kayıtlı Tortum Hidroelektrik Santrali ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinde, 222 milyon 710 bin lira ile en yüksek teklifi Mila Enerji AŞ verdi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından 4 Haziran'da yapılan duyuruda, söz konusu ihale için 20 şirketin teklif sahibi olduğu kaydedilmişti.

Buna göre, EÜAŞ adına kayıtlı Tortum Hidroelektrik Santrali ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmelerinde en yüksek teklifi 222 milyon 710 bin lira ile Mila Enerji AŞ sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.