EÜAŞ, Üniversitelerle Lisansüstü Eğitim Protokolleri İmzaladı

ŞİRKET 17.06.2021 - 11:51, Güncelleme: 17.06.2021 - 11:51 2497+ kez okundu.
 

EÜAŞ, Üniversitelerle Lisansüstü Eğitim Protokolleri İmzaladı

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) ile üniversiteler arasında akademik, bilimsel ve eğitim işbirliğini gerçekleştirmek amacıyla “Üniversitelerle Lisansüstü Eğitim Protokolü” imzalandı.

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) ihtiyacı olan konularda çalışanlarının tezli yüksek lisans, doktora ve bütünleşik doktora yapabilmesini sağlamak amacıyla Ankara’da Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, TOBB Üniversitesi, İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi ve Adana’da Alparslan Türkeş Teknoloji Üniversitesi ile Lisansüstü Eğitim Protokolleri imzalandı. EÜAŞ’tan yapılan açıklamada, “Mevcutta yapılmış olan ve önümüzdeki dönemlerde yapılacak olan protokollerle; Şirketimizin faaliyet alanı içinde ve ihtiyaç duyduğu konularda üniversitelerin bilgi ve teknolojik imkanlarını harekete geçirerek, sektörümüz için yüksek katma değerli ürün ve üretim yöntemlerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapmaktır.”denildi
Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) ile üniversiteler arasında akademik, bilimsel ve eğitim işbirliğini gerçekleştirmek amacıyla “Üniversitelerle Lisansüstü Eğitim Protokolü” imzalandı.

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) ihtiyacı olan konularda çalışanlarının tezli yüksek lisans, doktora ve bütünleşik doktora yapabilmesini sağlamak amacıyla Ankara’da Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, TOBB Üniversitesi, İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi ve Adana’da Alparslan Türkeş Teknoloji Üniversitesi ile Lisansüstü Eğitim Protokolleri imzalandı.

EÜAŞ’tan yapılan açıklamada, “Mevcutta yapılmış olan ve önümüzdeki dönemlerde yapılacak olan protokollerle; Şirketimizin faaliyet alanı içinde ve ihtiyaç duyduğu konularda üniversitelerin bilgi ve teknolojik imkanlarını harekete geçirerek, sektörümüz için yüksek katma değerli ürün ve üretim yöntemlerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapmaktır.”denildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.