Aydem Yenilenebilir Enerji Yönetim Kurulu'na İki Atama

ŞİRKET 21.06.2021 - 13:21, Güncelleme: 21.06.2021 - 13:21 2718+ kez okundu.
 

Aydem Yenilenebilir Enerji Yönetim Kurulu'na İki Atama

Aydem Yenilenebilir Enerji, yönetim kadrosunu Dilek Bil ve Serpil Demirel ile güçlendirdi.

Aydem Yenilenebilir Enerji’den yapılan açıklamaya göre, Dilek Bil ve Serpil Demirel, bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak Aydem Yenilenebilir Enerji ailesine katıldı. University of North Texas'ta uluslararası finans ve uluslararası pazarlama bölümünden yüksek lisans derecesine sahip olan Bil, 1994-2013 yıllarında kendi kurduğu, Kangaroo İletişim ve Danışmanlık ile birçok ulusal ve uluslararası markaya stratejik marka iletişimi ve yaratıcı reklam çözümleri konusunda hizmet verdi. Bil, 2016'dan beri Akmerkez GYO yönetim kurulu bağımsız üyesi olarak görev alıyor. ODTÜ Metalürji Mühendisliği Bölümü'nden lisans derecesine sahip olan Serpil Demirel ise Eczacıbaşı bünyesindeki Esan'da sırasıyla yurtiçi satış müdürlüğü, pazarlama satış müdürlüğü, pazarlama satış direktörlüğü ve genel müdür yardımcılığı görevlerini üstlendi, 2015-2021 yıllarında aynı şirkette genel müdür ve üst yönetici (CEO) olarak çalıştı.
Aydem Yenilenebilir Enerji, yönetim kadrosunu Dilek Bil ve Serpil Demirel ile güçlendirdi.

Aydem Yenilenebilir Enerji’den yapılan açıklamaya göre, Dilek Bil ve Serpil Demirel, bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak Aydem Yenilenebilir Enerji ailesine katıldı.

University of North Texas'ta uluslararası finans ve uluslararası pazarlama bölümünden yüksek lisans derecesine sahip olan Bil, 1994-2013 yıllarında kendi kurduğu, Kangaroo İletişim ve Danışmanlık ile birçok ulusal ve uluslararası markaya stratejik marka iletişimi ve yaratıcı reklam çözümleri konusunda hizmet verdi. Bil, 2016'dan beri Akmerkez GYO yönetim kurulu bağımsız üyesi olarak görev alıyor.

ODTÜ Metalürji Mühendisliği Bölümü'nden lisans derecesine sahip olan Serpil Demirel ise Eczacıbaşı bünyesindeki Esan'da sırasıyla yurtiçi satış müdürlüğü, pazarlama satış müdürlüğü, pazarlama satış direktörlüğü ve genel müdür yardımcılığı görevlerini üstlendi, 2015-2021 yıllarında aynı şirkette genel müdür ve üst yönetici (CEO) olarak çalıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.