Aytemiz, Bodrum Deniz Kurtarma Derneği'nin Akaryakıt Sponsoru Oldu

ŞİRKET 22.06.2021 - 10:49, Güncelleme: 22.06.2021 - 10:49 2285+ kez okundu.
 

Aytemiz, Bodrum Deniz Kurtarma Derneği'nin Akaryakıt Sponsoru Oldu

Aytemiz, Bodrum Deniz Kurtarma Derneği bünyesindeki tam donanımlı deniz ambulansına akaryakıt sponsoru oldu.

Aytemiz’den yapılan açıklamaya göre, Bodrum ve çevresinde arama kurtarma faaliyetlerinin yanı sıra yaralı transferinde de kullanılan tam donanımlı deniz ambulansı 'Yaşam' Aytemiz'in desteğiyle çalışmalarına devam edecek. Milta Bodrum Marina desteğiyle kurulan ve Bodrum Deniz Kurtarma Derneği bünyesinde hizmet veren Yaşam Ambulansı, Bodrum ve çevresinde denizde meydana gelen kaza, yaralanma ve sağlık sorunlarında insanları kısa sürede en yakın sağlık kuruluşlarına ulaştırıyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Aytemiz Genel Müdürü Erol Varlık, çalışanlardan bayilere, müşterilerden tüm araç kullanıcılarına kadar temas edilen herkesin sağlığını ön plana koyduklarını belirterek, 'Bodrum Deniz Kurtarma Derneği bünyesinde hizmet veren ve denize indiğinden beri çok sayıda hayat kurtaran Yaşam Ambulansı, Bodrum ve çevresi için sağlık güvencesi. Deniz Kurtarma Derneği'nin her zaman yanındayız.' ifadelerini kullandı.
Aytemiz, Bodrum Deniz Kurtarma Derneği bünyesindeki tam donanımlı deniz ambulansına akaryakıt sponsoru oldu.

Aytemiz’den yapılan açıklamaya göre, Bodrum ve çevresinde arama kurtarma faaliyetlerinin yanı sıra yaralı transferinde de kullanılan tam donanımlı deniz ambulansı 'Yaşam' Aytemiz'in desteğiyle çalışmalarına devam edecek.

Milta Bodrum Marina desteğiyle kurulan ve Bodrum Deniz Kurtarma Derneği bünyesinde hizmet veren Yaşam Ambulansı, Bodrum ve çevresinde denizde meydana gelen kaza, yaralanma ve sağlık sorunlarında insanları kısa sürede en yakın sağlık kuruluşlarına ulaştırıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aytemiz Genel Müdürü Erol Varlık, çalışanlardan bayilere, müşterilerden tüm araç kullanıcılarına kadar temas edilen herkesin sağlığını ön plana koyduklarını belirterek, 'Bodrum Deniz Kurtarma Derneği bünyesinde hizmet veren ve denize indiğinden beri çok sayıda hayat kurtaran Yaşam Ambulansı, Bodrum ve çevresi için sağlık güvencesi. Deniz Kurtarma Derneği'nin her zaman yanındayız.' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler