Sepaş Enerji, Burdur'da 2 Bin İşletmeciye Uygun Fiyatlı Elektrik Verecek

ŞİRKET 24.06.2021 - 10:55, Güncelleme: 24.06.2021 - 10:55 2416+ kez okundu.
 

Sepaş Enerji, Burdur'da 2 Bin İşletmeciye Uygun Fiyatlı Elektrik Verecek

Sepaş Enerji, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ile imzaladığı protokol kapsamında 2 bin işletmeciye uygun fiyatlı elektrik sağlayacak.

Sepaş Enerji’den yapılan açıklamaya göre, işletmelerin tüketim profiline göre yüzde 15'e kadar indirim sağlayan protokol kapsamında birim fiyat 12 ay sabit kalabilecek. Açıklamada görüşlerine yer verilen Sepaş Enerji Bölge Müdürü Barış Mekik, Türkiye geneline yayılan uygun fiyatlı elektrik iş birliklerine bir yenisini daha eklediklerini belirterek, "Ülkemizin dört bir tarafındaki üretici, ihracatçı, sanayici ve esnafa enerji çözüm ortağı olarak destek sunmaya önem veriyoruz. Burdur için imzalanan protokolle sağlanan ucuz elektriğin üretici ve işletmecilere ekonomik değer kazandıracağına inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
Sepaş Enerji, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ile imzaladığı protokol kapsamında 2 bin işletmeciye uygun fiyatlı elektrik sağlayacak.

Sepaş Enerji’den yapılan açıklamaya göre, işletmelerin tüketim profiline göre yüzde 15'e kadar indirim sağlayan protokol kapsamında birim fiyat 12 ay sabit kalabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sepaş Enerji Bölge Müdürü Barış Mekik, Türkiye geneline yayılan uygun fiyatlı elektrik iş birliklerine bir yenisini daha eklediklerini belirterek, "Ülkemizin dört bir tarafındaki üretici, ihracatçı, sanayici ve esnafa enerji çözüm ortağı olarak destek sunmaya önem veriyoruz. Burdur için imzalanan protokolle sağlanan ucuz elektriğin üretici ve işletmecilere ekonomik değer kazandıracağına inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.