Mesleki Yeterlilik Kurumu 16. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

GÜNCEL 20.10.2021 - 17:07, Güncelleme: 20.10.2021 - 17:07 4924+ kez okundu.
 

Mesleki Yeterlilik Kurumu 16. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) 16’ncı Olağan Seçimli Genel Kurulu 20 Ekim 2021 Tarihinde Gerçekleştirildi.

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) 16’ncı Olağan Seçimli Genel Kurulu, 20 Ekim 2021 Çarşamba günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik’in katılımıyla MYK hizmet binasında gerçekleştirildi. Basına açık olarak gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısına bakanlıklar, kamu kurumları ve sosyal tarafların üst düzey yöneticileri ve temsilcilerinin yanı sıra Genel Kurul delegeleri katılım sağladı. Çalışma toplantısı şeklinde yapılan Genel Kurul F. Yasemin Ertekin (TESK), Cemal Cihan Coşkun (Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı) ve Feyzullah Erdoğan’dan (TSE) oluşan Başkanlık Divanınca yönetildi. Genel Kurulda, Kurumun 30.09.2020-30.09.2021 dönemi yönetim kurulu faaliyet raporu, 2022 yılı çalışma programı ve personel planlaması, 2020 mali yılı kesin hesabı ve 2022 yılı bütçe ve aidat teklifi Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Adem Ceylan tarafından sunuldu. Gerçekleştirilen faaliyetler ve çalışma programı Genel Kurul üyelerince takdirle karşılandı, sunulan rapor, bütçe teklifi ve programlar Genel Kurulca oybirliği ile kabul edildi. 2021-2024 döneminde görev alacak MYK Yönetim Kurulu asıl ve yedek üyeleri için yapılan seçim sonucunda; MYK Yönetim Kurulu Asıl Üyeliklerine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı temsilcisi olarak Adem CEYLAN, Milli Eğitim Bakanlığı temsilcisi olarak Dr. Recep ALTIN, YÖK temsilcisi olarak Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK, Meslek Kuruluşları temsilcisi olarak Bendevi PALANDÖKEN, İşçi Konfederasyonları temsilcisi olarak Dr. Osman YILDIZ, İşveren Konfederasyonları temsilcisi olarak Celal KOLOĞLU, Oybirliği ile seçilmişlerdir. MYK Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı temsilcisi olarak Cemal Cihan COŞKUN, Milli Eğitim Bakanlığı temsilcisi olarak Ertuğrul GEÇGİL, YÖK temsilcisi olarak Prof. Dr. İbrahim DİLER, Meslek Kuruluşları temsilcisi olarak M. Burhan AKSAK, İşçi Konfederasyonları temsilcisi olarak Eda GÜNER, İşveren Konfederasyonları temsilcisi olarak Ozan MİMAROĞLU, Oybirliği ile seçilmişlerdir. Genel Kurul, Kurum Başkanı Adem Ceylan ve Divan Başkanı Ertekin’in teşekkür konuşmaları ile sona erdi.  
Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) 16’ncı Olağan Seçimli Genel Kurulu 20 Ekim 2021 Tarihinde Gerçekleştirildi.

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) 16’ncı Olağan Seçimli Genel Kurulu, 20 Ekim 2021 Çarşamba günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik’in katılımıyla MYK hizmet binasında gerçekleştirildi.

Basına açık olarak gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısına bakanlıklar, kamu kurumları ve sosyal tarafların üst düzey yöneticileri ve temsilcilerinin yanı sıra Genel Kurul delegeleri katılım sağladı. Çalışma toplantısı şeklinde yapılan Genel Kurul F. Yasemin Ertekin (TESK), Cemal Cihan Coşkun (Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı) ve Feyzullah Erdoğan’dan (TSE) oluşan Başkanlık Divanınca yönetildi.

Genel Kurulda, Kurumun 30.09.2020-30.09.2021 dönemi yönetim kurulu faaliyet raporu, 2022 yılı çalışma programı ve personel planlaması, 2020 mali yılı kesin hesabı ve 2022 yılı bütçe ve aidat teklifi Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Adem Ceylan tarafından sunuldu. Gerçekleştirilen faaliyetler ve çalışma programı Genel Kurul üyelerince takdirle karşılandı, sunulan rapor, bütçe teklifi ve programlar Genel Kurulca oybirliği ile kabul edildi.

2021-2024 döneminde görev alacak MYK Yönetim Kurulu asıl ve yedek üyeleri için yapılan seçim sonucunda;

MYK Yönetim Kurulu Asıl Üyeliklerine,

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı temsilcisi olarak Adem CEYLAN,

Milli Eğitim Bakanlığı temsilcisi olarak Dr. Recep ALTIN,

YÖK temsilcisi olarak Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK,

Meslek Kuruluşları temsilcisi olarak Bendevi PALANDÖKEN,

İşçi Konfederasyonları temsilcisi olarak Dr. Osman YILDIZ,

İşveren Konfederasyonları temsilcisi olarak Celal KOLOĞLU, Oybirliği ile seçilmişlerdir.

MYK Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine,

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı temsilcisi olarak Cemal Cihan COŞKUN,

Milli Eğitim Bakanlığı temsilcisi olarak Ertuğrul GEÇGİL,

YÖK temsilcisi olarak Prof. Dr. İbrahim DİLER,

Meslek Kuruluşları temsilcisi olarak M. Burhan AKSAK,

İşçi Konfederasyonları temsilcisi olarak Eda GÜNER,

İşveren Konfederasyonları temsilcisi olarak Ozan MİMAROĞLU, Oybirliği ile seçilmişlerdir.

Genel Kurul, Kurum Başkanı Adem Ceylan ve Divan Başkanı Ertekin’in teşekkür konuşmaları ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.