YEDAŞ'ın Martı Projesi’ne Ödül

DÜNYADAN 01.11.2021 - 17:08, Güncelleme: 01.11.2021 - 17:08 4410+ kez okundu.
 

YEDAŞ'ın Martı Projesi’ne Ödül

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ(YEDAŞ), Martı Projesiyle IDC Dijital Dönüşüm Ödülleri'nde büyük bir başarı elde etti.

YEDAŞ, yenilikçi teknolojileriyle aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Kendi kaynaklarıyla uygulamaya geçirdiği projesiyle IDC Dijital Dönüşüm Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı. Elde edilen büyük başarı ile ilgili açıklamada bulunan YEDAŞ Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, "Dünyanın en büyük pazar araştırma şirketlerinden biri olan IDC’nin (International Data Corporation), 2021 yılında yaklaşık 150 projenin katılımı ile gerçekleştirdiği, IDC’nin Dijital Dönüşüm ödül töreninde ilk 3'e girmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Yarışmaya, YEDAŞ 5.0 Dijital Dönüşüm Programımızın en önemli kilometre taşlarından biri olan “Martı Projesi” ile katıldık. Projemiz “En İyi Dijital Altyapıların Geleceği Projesi” kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü. Sektörün bu prestijli ödülünü almış olmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Dijital Dönüşüm Programımızdaki her bir projenin hizmet kalitemizin ve müşteri memnuniyetinin artmasına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz." dedi. Dijital Dönüşüm Programının Temeli Atıldı Elektrik dağıtımı gibi kritik bir sektörde faaliyet gösterdiklerini ifade eden Genel Müdür Bora, "Şirket olarak önceliklerimizi iş sürekliliği, kaliteli hizmet ve müşteri odaklılık oluşturuyor. Bu kapsamda Martı Projesi olarak adlandırdığımız tüm Bilgi Teknolojileri altyapısının yenilenmesi ile Yedaş 5.0 Dijital Dönüşüm programımızın temeli atıldı. Yaptığımız yatırımlar ile tüm sunucu, depolama, yedekleme üniteleri, güvenlik duvarı altyapısını uçtan uca değişti. 3 hafta gibi kısa bir sürede, yüzlerce terabyte veri minimum kesintiyle taşınarak, başarılı bir göç projesi tamamlandı. Projenin hayata geçmesinde katkı sağlayan başta proje ekibi ve çalışanlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz." diye konuştu.
Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ(YEDAŞ), Martı Projesiyle IDC Dijital Dönüşüm Ödülleri'nde büyük bir başarı elde etti.

YEDAŞ, yenilikçi teknolojileriyle aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Kendi kaynaklarıyla uygulamaya geçirdiği projesiyle IDC Dijital Dönüşüm Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı.

Elde edilen büyük başarı ile ilgili açıklamada bulunan YEDAŞ Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, "Dünyanın en büyük pazar araştırma şirketlerinden biri olan IDC’nin (International Data Corporation), 2021 yılında yaklaşık 150 projenin katılımı ile gerçekleştirdiği, IDC’nin Dijital Dönüşüm ödül töreninde ilk 3'e girmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Yarışmaya, YEDAŞ 5.0 Dijital Dönüşüm Programımızın en önemli kilometre taşlarından biri olan “Martı Projesi” ile katıldık. Projemiz “En İyi Dijital Altyapıların Geleceği Projesi” kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü. Sektörün bu prestijli ödülünü almış olmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Dijital Dönüşüm Programımızdaki her bir projenin hizmet kalitemizin ve müşteri memnuniyetinin artmasına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz." dedi.

Dijital Dönüşüm Programının Temeli Atıldı

Elektrik dağıtımı gibi kritik bir sektörde faaliyet gösterdiklerini ifade eden Genel Müdür Bora, "Şirket olarak önceliklerimizi iş sürekliliği, kaliteli hizmet ve müşteri odaklılık oluşturuyor. Bu kapsamda Martı Projesi olarak adlandırdığımız tüm Bilgi Teknolojileri altyapısının yenilenmesi ile Yedaş 5.0 Dijital Dönüşüm programımızın temeli atıldı. Yaptığımız yatırımlar ile tüm sunucu, depolama, yedekleme üniteleri, güvenlik duvarı altyapısını uçtan uca değişti. 3 hafta gibi kısa bir sürede, yüzlerce terabyte veri minimum kesintiyle taşınarak, başarılı bir göç projesi tamamlandı.

Projenin hayata geçmesinde katkı sağlayan başta proje ekibi ve çalışanlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.