Solarex 2022 Fuarı Yarın Başlıyor

YENİLENEBİLİR ENERJİ 06.04.2022 - 10:07, Güncelleme: 06.04.2022 - 10:55 8909+ kez okundu.
 

Solarex 2022 Fuarı Yarın Başlıyor

Güneş enerji sektörü temsilcilerinin bir araya geleceği Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı Solarex yarın başlıyor.

T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın desteklediği, 7-9 Nisan tarihleri arasında 14.sü İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan fuarda güneş enerji sektöründe faaliyet gösteren yerli ve yabancı firmalar 3 gün boyunca bir arada olacak. Yenilenebilir enerji kaynakları içerisinde dünyanın en yüksek enerji yoğunluklarından birine sahip olan Türkiye'nin bu fuar aracılığıyla üretim merkezi olma yolunda büyük adımlar atacağı düşünülüyor. Temiz enerjinin öneminin anlaşılması ve farkındalığın artması için fuarda sempozyumlar ve firma konferanslarının yanı sıra ziyaretçilerin de katılım göstereceği çok sayıda farklı etkinlik oluşmaktadır. Fuara katılan yerli ve yabancı uzmanların, güneş enerjisi için üretim alternatifleri, enerjide depolama, hibrit sistemler, e-mobilite ve dijitalleşme uygulamaları gibi konuları ele alması beklenen düşünceler arasında yer alıyor. Fuarda, güneş enerjisi panel ekipmanları, fotovoltaikler, inverterler, konnektörler, EPC firmaları, jel aküler, güneş enerjisi kabloları, güneşte çalışan tüketici ürünler, malzeme ve üretim ekipmanları sergilenecek. Özellikle üretim, yatırım ve finansman alanında seminerlerin düzenlendiği fuarda sektörün önde gelen uzmanları sektöre ışık tutuyor olacak.  
Güneş enerji sektörü temsilcilerinin bir araya geleceği Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı Solarex yarın başlıyor.

T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın desteklediği, 7-9 Nisan tarihleri arasında 14.sü İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan fuarda güneş enerji sektöründe faaliyet gösteren yerli ve yabancı firmalar 3 gün boyunca bir arada olacak.

Yenilenebilir enerji kaynakları içerisinde dünyanın en yüksek enerji yoğunluklarından birine sahip olan Türkiye'nin bu fuar aracılığıyla üretim merkezi olma yolunda büyük adımlar atacağı düşünülüyor. Temiz enerjinin öneminin anlaşılması ve farkındalığın artması için fuarda sempozyumlar ve firma konferanslarının yanı sıra ziyaretçilerin de katılım göstereceği çok sayıda farklı etkinlik oluşmaktadır.

Fuara katılan yerli ve yabancı uzmanların, güneş enerjisi için üretim alternatifleri, enerjide depolama, hibrit sistemler, e-mobilite ve dijitalleşme uygulamaları gibi konuları ele alması beklenen düşünceler arasında yer alıyor. Fuarda, güneş enerjisi panel ekipmanları, fotovoltaikler, inverterler, konnektörler, EPC firmaları, jel aküler, güneş enerjisi kabloları, güneşte çalışan tüketici ürünler, malzeme ve üretim ekipmanları sergilenecek. Özellikle üretim, yatırım ve finansman alanında seminerlerin düzenlendiği fuarda sektörün önde gelen uzmanları sektöre ışık tutuyor olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.