İzmirgaz ve Çalışanlarından Kan Bağışı Kampanyası

ŞİRKET 07.04.2022 - 09:19, Güncelleme: 07.04.2022 - 09:49 3166+ kez okundu.
 

İzmirgaz ve Çalışanlarından Kan Bağışı Kampanyası

İzmir Doğalgaz, çalışanları ve iç tesisat firmalarıyla birlikte kan bağışında bulundu.

İzmir Doğalgaz, "Sensiz Olmaz İzmir" sloganı adı altında başlattığı kampanyada dördüncü kez kan bağışında bulundu. Kovid-19 ve mevsim şartlarının zorlaştırdığı koşullar nedeniyle azalan kan bağışlarının giderilmesine ve ihtiyaç sahiplerine katkı sağlamak isteyen İzmir Doğalgaz, çalışanları ve iç tesisat firmalarıyla birlikte kan bağışında bulundu.  Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkeziyle birlikte düzenlenen kampanyaya, İzmir Doğalgaz saha ve idari personeli destek verdi. Kampanya öncesinde ise çalışanlar, çeşitli dokümanlarla kan bağışının önemi, faydaları, kan alma işlemlerinin nasıl yapıldığı konusunda bilgilendirildi. Kızılay yetkilileri, kan bağışının gönüllü, karşılık beklemeksizin ve düzenli kan bağışçılarından elde edildiğine, bu anlamda devamlılığı olan şirket organizasyonlarının kan bağışında önemli rol oynadığına dikkat çekti. Genek Müdürlük binasında düzenlenen kampanya ile gönüllü bağışcılar kan ihtiyacının giderilmesine katkı sağlarken düzenli kan bağışçısı olma yönünde bilgi aldılar. İzmir Doğalgazdan yapılan açıklamada, dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 pandemisi nedeniyle azalan kan bağışı ve stokların artırılmasına katkı sağlamak amacıyla şirket olarak kan bağışında bulunmaya karar verildiği belirtilerek, “Toplumsal öneme sahip böyle bir konuda yer alarak ihtiyaç sahiplerine gerekli kanların ulaştırılmasına katkı sağlamaya çalıştık. Yılda bir kez bağış yapmanın yanı sıra kurum çalışanlarını belirli dönemlerde bireysel olarak bağışda bulunmaları konusunda da bilinçlendirmeyi hedefledik. Bu sene olduğu gibi önümüzdeki yılarda da Ege Bölge Kan Merkezi ile işbirliğine devam edeceğiz” denildi. 
İzmir Doğalgaz, çalışanları ve iç tesisat firmalarıyla birlikte kan bağışında bulundu.

İzmir Doğalgaz, "Sensiz Olmaz İzmir" sloganı adı altında başlattığı kampanyada dördüncü kez kan bağışında bulundu. Kovid-19 ve mevsim şartlarının zorlaştırdığı koşullar nedeniyle azalan kan bağışlarının giderilmesine ve ihtiyaç sahiplerine katkı sağlamak isteyen İzmir Doğalgaz, çalışanları ve iç tesisat firmalarıyla birlikte kan bağışında bulundu. 

Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkeziyle birlikte düzenlenen kampanyaya, İzmir Doğalgaz saha ve idari personeli destek verdi. Kampanya öncesinde ise çalışanlar, çeşitli dokümanlarla kan bağışının önemi, faydaları, kan alma işlemlerinin nasıl yapıldığı konusunda bilgilendirildi. Kızılay yetkilileri, kan bağışının gönüllü, karşılık beklemeksizin ve düzenli kan bağışçılarından elde edildiğine, bu anlamda devamlılığı olan şirket organizasyonlarının kan bağışında önemli rol oynadığına dikkat çekti.

Genek Müdürlük binasında düzenlenen kampanya ile gönüllü bağışcılar kan ihtiyacının giderilmesine katkı sağlarken düzenli kan bağışçısı olma yönünde bilgi aldılar.

İzmir Doğalgazdan yapılan açıklamada, dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 pandemisi nedeniyle azalan kan bağışı ve stokların artırılmasına katkı sağlamak amacıyla şirket olarak kan bağışında bulunmaya karar verildiği belirtilerek, “Toplumsal öneme sahip böyle bir konuda yer alarak ihtiyaç sahiplerine gerekli kanların ulaştırılmasına katkı sağlamaya çalıştık. Yılda bir kez bağış yapmanın yanı sıra kurum çalışanlarını belirli dönemlerde bireysel olarak bağışda bulunmaları konusunda da bilinçlendirmeyi hedefledik. Bu sene olduğu gibi önümüzdeki yılarda da Ege Bölge Kan Merkezi ile işbirliğine devam edeceğiz” denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.