Çoruh EDAŞ’tan Elektrik Borçlarına Faiz Affı Kampanyası

ŞİRKET 13.04.2022 - 15:56, Güncelleme: 13.04.2022 - 15:56 3655+ kez okundu.
 

Çoruh EDAŞ’tan Elektrik Borçlarına Faiz Affı Kampanyası

Çoruh EDAŞ, abonelerinin 2021 yılına kadar olan icra ve dava aşamasındaki elektrik faturası borçları için kampanya başlattı.

Doğu Karadeniz Bölgesi’nin beş ilinde elektrik dağıtımı hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), abonelerinin 2020 yılı ve öncesi dönemdeki elektrik faturası borçlarına ait faizin silineceğini duyurdu. Kampanyadan yararlanmak için son gün 31 Temmuz Artvin, Giresun, Gümüşhane, Trabzon ve Rize illerinde elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh EDAŞ, 2020 yılı ve öncesi döneme ait elektrik faturası borçlarında, anaparası için peşin ödemenin yapılması koşulu ile faizin silineceğini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, “Faizi Siliyoruz” kampanyası kapsamında, icra takibine uğramış elektrik faturası borçlarında yüzde 100 oranında faiz indirimi yapılacak. Kampanya, kaçak veya usulsüz kullanım kaynaklı borçlar için geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen aboneler, 31 Temmuz 2022 tarihine kadar Çoruh EDAŞ İlçe Yöneticilikleri ile İl Müdürlüklerine şahsen başvuruda bulunarak faiz affından yararlanabilecek. Çoruh EDAŞ, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında tüm abone gruplarında desteğe yönelik kampanyalarına devam edeceğini belirterek müşterilerinin yanında olduklarının mesajını verdi.
Çoruh EDAŞ, abonelerinin 2021 yılına kadar olan icra ve dava aşamasındaki elektrik faturası borçları için kampanya başlattı.

Doğu Karadeniz Bölgesi’nin beş ilinde elektrik dağıtımı hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), abonelerinin 2020 yılı ve öncesi dönemdeki elektrik faturası borçlarına ait faizin silineceğini duyurdu.

Kampanyadan yararlanmak için son gün 31 Temmuz

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Trabzon ve Rize illerinde elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh EDAŞ, 2020 yılı ve öncesi döneme ait elektrik faturası borçlarında, anaparası için peşin ödemenin yapılması koşulu ile faizin silineceğini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, “Faizi Siliyoruz” kampanyası kapsamında, icra takibine uğramış elektrik faturası borçlarında yüzde 100 oranında faiz indirimi yapılacak. Kampanya, kaçak veya usulsüz kullanım kaynaklı borçlar için geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen aboneler, 31 Temmuz 2022 tarihine kadar Çoruh EDAŞ İlçe Yöneticilikleri ile İl Müdürlüklerine şahsen başvuruda bulunarak faiz affından yararlanabilecek.

Çoruh EDAŞ, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında tüm abone gruplarında desteğe yönelik kampanyalarına devam edeceğini belirterek müşterilerinin yanında olduklarının mesajını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler