GSN'den Yeni Güneş Enerjisi Yatırımlarında Büyük Projeler

ŞİRKET 15.04.2022 - 10:42, Güncelleme: 15.04.2022 - 10:50 3931+ kez okundu.
 

GSN'den Yeni Güneş Enerjisi Yatırımlarında Büyük Projeler

Green Solar Network (GSN), özellikle güneş enerjisi yatırımları ve iklim değişikliği ile mücadele konusunda, geçtiğimiz mart ayında önemli çalışmalara imza attı.

Türkiye’de güneş sektöründe öncü bir sivil toplum kuruluşu ağı olan ve uluslararası değer taşıyan Green Solar Network (GSN), hayata geçirdiği yenilikler ve projelerle büyük dikkat çekiyor. Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından finanse edilen Green Solar Network, üyelerine büyük ayrıcalıklar tanıyor.  Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan GSN Yöneticisi Fatih Ünal, “Yeşil enerjiye açılan kapımız” mottosu ve inancı ile hareket ettiklerini ve bu anlamda birbirinden farklı etkinliklere imza atıldığını bildirdi.  Ünal, “GSN tarafından 30 Mart’ta düzenlenen Yenilenebilir Enerjide Finansman Webinarı’nda, birbirinden önemli konu ve konuklarıyla sektörde önemli gelişmeler ve hedefler paylaşıldı.” dedi. Düzenlenen webinarda, güneş enerjisine yatırım yapmak isteyen yatırımcılara sektörle ilgili fırsatların ve son gelişmelerin aktarıldığı belirtildi. Yaklaşık 250 kişinin canlı olarak izlediği webinarda güneş enerjisi santral yatırımlarında finansman modelleri üzerine bilgiler verildi. Ayrıca GSN Solar Hesaplama Modülü ile ilgili sunumlar yapılırken, webinarda TURSEFF’den Seyran Hatipoğlu, DenizBank’tan Alper Berkman ve Başar Yılmaz, GSN’den Teknik Uzmanı Mustafa Köker ve Emrah Çelik gibi katılımcılar yer aldı. GSN, Solar İstanbul Fuarı'nda GSN, Türkiye’nin sektörel anlamda bölgesindeki en önemli uluslararası etkinliklerinden olan Solar İstanbul 2022 Fuarı’na katılarak, Green Solar Network paydaşlarıyla işbirliği konusunda önemli gelişmeler sağlandı. Ünal, “Solar İstanbul 2022’de bulunmamız networkümüzün değerine değer katacağına ve yeni paydaşlarla önemli mesafeleri katedeceğimize inanıyorum.’’ dedi. Eko İklim Fuarı'nda Green Solar Network Rüzgari GSN, 30-31 Mart tarihleri arasında Ankara’da yapılan, iklim değişikliğine karşı farkındalığın yaratılacağı, sorunların tartışıldığı ve çözüm yollarının bulunmasının hedeflendiği Eko İklim Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi’ne de katıldı. 10 ayrı alanda 321 konuşmacıyla buluşan binlerce katılımcıya Kadın İşveren ve Sanayicileri Derneği (KAİSDER) tarafından Green Solar Network tanıtıldı.  
Green Solar Network (GSN), özellikle güneş enerjisi yatırımları ve iklim değişikliği ile mücadele konusunda, geçtiğimiz mart ayında önemli çalışmalara imza attı.

Türkiye’de güneş sektöründe öncü bir sivil toplum kuruluşu ağı olan ve uluslararası değer taşıyan Green Solar Network (GSN), hayata geçirdiği yenilikler ve projelerle büyük dikkat çekiyor. Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından finanse edilen Green Solar Network, üyelerine büyük ayrıcalıklar tanıyor. 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan GSN Yöneticisi Fatih Ünal, “Yeşil enerjiye açılan kapımız” mottosu ve inancı ile hareket ettiklerini ve bu anlamda birbirinden farklı etkinliklere imza atıldığını bildirdi. 

Ünal, “GSN tarafından 30 Mart’ta düzenlenen Yenilenebilir Enerjide Finansman Webinarı’nda, birbirinden önemli konu ve konuklarıyla sektörde önemli gelişmeler ve hedefler paylaşıldı.” dedi.

Düzenlenen webinarda, güneş enerjisine yatırım yapmak isteyen yatırımcılara sektörle ilgili fırsatların ve son gelişmelerin aktarıldığı belirtildi.

Yaklaşık 250 kişinin canlı olarak izlediği webinarda güneş enerjisi santral yatırımlarında finansman modelleri üzerine bilgiler verildi. Ayrıca GSN Solar Hesaplama Modülü ile ilgili sunumlar yapılırken, webinarda TURSEFF’den Seyran Hatipoğlu, DenizBank’tan Alper Berkman ve Başar Yılmaz, GSN’den Teknik Uzmanı Mustafa Köker ve Emrah Çelik gibi katılımcılar yer aldı.

GSN, Solar İstanbul Fuarı'nda

GSN, Türkiye’nin sektörel anlamda bölgesindeki en önemli uluslararası etkinliklerinden olan Solar İstanbul 2022 Fuarı’na katılarak, Green Solar Network paydaşlarıyla işbirliği konusunda önemli gelişmeler sağlandı. Ünal, “Solar İstanbul 2022’de bulunmamız networkümüzün değerine değer katacağına ve yeni paydaşlarla önemli mesafeleri katedeceğimize inanıyorum.’’ dedi.

Eko İklim Fuarı'nda Green Solar Network Rüzgari

GSN, 30-31 Mart tarihleri arasında Ankara’da yapılan, iklim değişikliğine karşı farkındalığın yaratılacağı, sorunların tartışıldığı ve çözüm yollarının bulunmasının hedeflendiği Eko İklim Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi’ne de katıldı. 10 ayrı alanda 321 konuşmacıyla buluşan binlerce katılımcıya Kadın İşveren ve Sanayicileri Derneği (KAİSDER) tarafından Green Solar Network tanıtıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.