AEDAŞ Sahadaki Personel Sayısını Artıracak

GÜNCEL 29.04.2022 - 09:13, Güncelleme: 29.04.2022 - 09:13 3265+ kez okundu.
 

AEDAŞ Sahadaki Personel Sayısını Artıracak

Antalya, Isparta ve Burdur'da elektrik dağıtım hizmeti veren Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ (AEDAŞ), Ramazan Bayramı tatilinde sahadaki personel sayısını yüzde 20 artıracak.

Şirketin yaptığı açıklamaya göre, 2,2 milyon aboneye hizmet verilen bölgede, bayram tatili boyunca hızlı, kaliteli ve güvenilir hizmet için planlamalar yapıldı. 1-4 Mayıs'ta yatırım kaynaklı planlı kesintiler iptal edilirken olası arızalara hızla müdahale etmek için sahadaki personel sayısı da yüzde 20 artırıldı. Ayrıca 74 sepetli araç, 50 adet 4x4 arazi aracı, 8 mobil vinçin yanı sıra coğrafi sebeplerle ulaşılması zor bölgelerdeki arızaların tespitini hızlandırmak amacıyla 3 adet dron da kritik noktalara konuşlandırılacak. Tüketim değişikleri, yük durumları, kesintiye neden olabilecek hareketleri anlık olarak takip edebilmek amacıyla da bayram boyunca enerji tüketim artışı yaşanacak alanlarda hızlı aksiyon alabilmek adına nöbetçi personel bulundurulacak. Öte yandan AEDAŞ, mevcut abonelerin yanı sıra yerli turistin yoğun talebi nedeniyle bölgede yaşanacak nüfus artışına paralel enerji talebine yanıt vermek amacıyla Alanya, Manavgat, Serik, Kemer, Kaş, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa ilçelerinde bakım, yatırım ve onarım çalışmalarını hızlandırdı.
Antalya, Isparta ve Burdur'da elektrik dağıtım hizmeti veren Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ (AEDAŞ), Ramazan Bayramı tatilinde sahadaki personel sayısını yüzde 20 artıracak.

Şirketin yaptığı açıklamaya göre, 2,2 milyon aboneye hizmet verilen bölgede, bayram tatili boyunca hızlı, kaliteli ve güvenilir hizmet için planlamalar yapıldı. 1-4 Mayıs'ta yatırım kaynaklı planlı kesintiler iptal edilirken olası arızalara hızla müdahale etmek için sahadaki personel sayısı da yüzde 20 artırıldı.

Ayrıca 74 sepetli araç, 50 adet 4x4 arazi aracı, 8 mobil vinçin yanı sıra coğrafi sebeplerle ulaşılması zor bölgelerdeki arızaların tespitini hızlandırmak amacıyla 3 adet dron da kritik noktalara konuşlandırılacak.

Tüketim değişikleri, yük durumları, kesintiye neden olabilecek hareketleri anlık olarak takip edebilmek amacıyla da bayram boyunca enerji tüketim artışı yaşanacak alanlarda hızlı aksiyon alabilmek adına nöbetçi personel bulundurulacak.

Öte yandan AEDAŞ, mevcut abonelerin yanı sıra yerli turistin yoğun talebi nedeniyle bölgede yaşanacak nüfus artışına paralel enerji talebine yanıt vermek amacıyla Alanya, Manavgat, Serik, Kemer, Kaş, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa ilçelerinde bakım, yatırım ve onarım çalışmalarını hızlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.